News

Emisiunea Românii au talent, pe primul loc în audiențe și în această săptămână. Pe ce loc s-a clasat Chefi la Cuțite

09.05.2020 | 18:12
Emisiunea Romanii au talent pe primul loc in audiente si in aceasta saptamana Pe ce loc sa clasat Chefi la Cutite
ADVERTISEMENT

Emisiunea difuzată la Pro TV în fiecare seară de vineri „Românii au talent” se află și în această săptămână pe primul loc în audiențe, show-ul culinar de la Antena 1 „Chefi la cuțite” clasându-se pe locul doi.

„Românii au talent”, lider de audiență și săptămâna aceasta

Emisiunea „Românii au talent” este urmărită vineri de vineri de telespectatori din toată țara, clasându-se și în această săptămână pe primul loc în privința audienței. Cât despre postul concurent, Antena 1, acesta s-a clasat pe locul doi cu show-ul culinar „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginademedia.ro, ediția cu numărul 14 a show-ului de la Pro TV a avut un număr mai mic de telespectatori decât săptămâna anterioară, dar cu toate acestea a rămas pe locul întâi.

Show-ul de talente jurizat de Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu a strâns vineri seara, 8 mai, aproximativ 2,4 milioane de telespectatori, cu 400.000 mai puțin decât în data de 1 mai.

ADVERTISEMENT

Topul posturilor de televiziune legat de audiențe, vineri, 8 mai

Pro TV a rămas lider de audiență și de această dată, în ciuda faptului că a coborât de la 2,8 milioane, la 2,4 milioane de persoane în medie.

Pe locul doi s-a clasat Antena 1 cu emisiunea culinară „Chefi la cuțite” care deși, a fost vorba de o reluare, a crescut cu o medie de aproape 1,1 milioane de telespectatori față de săptămâna anterioară.

ADVERTISEMENT

Kanal D s-a clasat pe locul trei în topul audiențelor, foarte aproape de Antena 1. Postul de televiziune a înregistrat o  medie de peste un milion de urmăritori cu serialul „Mă numesc Zuleyha” (ora 20:00).

De la 22:00 pe post a fost difuzat un alt serial, „Medici: Conducătorii orașului Florența”. România TV (360.000) și Național TV (324.000) au fost posturile clasate pe locul patru, respectiv cinci.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe publicul comercial Pro TV a rămas pe primul loc cu o medie de 450.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Antena 1 a fost pe doi, cu cifre mai bune decât vinerea trecută, 1 mai.

Kanal D s-a clasat pe locul trei, cu cifre de aproximativ 135.000 de privitori, România TV pe locul patru cu 25.000 de privitori, iar Național TV a ocupat locul cinci cu 24.000.

 

 

ADVERTISEMENT