News

Emisiunea Starea Nației revine la Prima TV. Dragoș Pătraru face dezvăluiri importante

30.08.2020 | 17:15
Emisiunea Starea Natiei revine la Prima TV Dragos Patraru face dezvaluiri importante
ADVERTISEMENT

„Starea Nației”, emisiunea prezentată de Dragoș Pătraru și aflată la cel de-al nouălea sezon, revine pe micile ecrane în ultima zi a lunii august. Jurnalistul a făcut dezvăluiri importante despre următoarele ediții, dar și ce schimbări vor avea loc la nivelul show-ului.

Celebra emisiune de la Prima TV urmează să fie difuzată de luni până joi, de la ora 22.00 și va include o secțiune destinată reportajelor, dar și alta care se va axa în mod principal pe fake news, un „trend” din ce în ce mai vizibil în mass media.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din emisiunea prezentată de renumitul gazetar nu vor lipsi scenetele, subiectele remarcabile, celebra rubrică „Vax populi”, precum și „Ceasul bun”. Totodată, Dragoș Pătraru a dezvăluit că în fiecare săptămână va exista și o ediție specială.

Starea Nației revine pe micile ecrane. Ce spune Dragoș Pătraru despre emisiune

„Vor reveni scenetele, dar cu mai multe personaje, iar aici veți vedea încă din prima emisiune despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Apoi, vom avea reportaj cel puțin o dată pe săptămână, iar pentru duminică, «Starea nației Special», emisiunea în care luăm un singur subiect și-l întoarcem pe toate părțile, am încheiat în vara asta o colaborare cu colegii noștri Diana Oncioiu și Vlad Stoicescu, de la organizația Dela0.ro.

Pentru că noi credem că e nevoie de multă experiență, de resurse serioase, atât materiale, cât și de timp, pentru a le putea oferi telespectatorilor noștri, săptămânal, o perspectivă cât mai corectă și cât mai completă asupra unor subiecte importante, de multe ori nediscutate suficient sau așa cum trebuie, în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Și nouă e și rubrica lui Radu Hângănuț, «Măcelăria de Fake-news», care va fi și pe Prima TV și care s-a mișcat bine pe online, în această vară. Și ar mai fi lucruri, vor arăta foarte frumos lucrurile pe Prima TV din această toamnă”, a declarat prezentatorul, informează adevarul.ro.

Care sunt rubricile celebre care se reîntorc la Prima TV

De asemenea, Dragoș Pătraru a anunțat că se întoarce și celebra rubrică „Vax populi”. Renumitul prezentator a mărturisit că „este nevoie să ne aducem permanent aminte unde suntem, nivelul la care ne aflăm, ca societate, și să începem construcția de la ceea ce suntem și ceea ce avem. 

ADVERTISEMENT

„Apoi, desigur, rămâne «Ceasul bun», pentru că telespectatorii noștri au reușit să schimbe pur și simplu destinele unor familii sau măcar ale unor copii din familii sărace.

Știm că nu e de ajuns, știm că activitatea asta de caritate face ți destul rău într-o societate în care noi, cetățenii, luăm locul statului, iar statul înțelege de aici că nu mai e treaba lui să-și îndeplinească atribuțiile.

Dar dacă fiecare ar avea grijă să ajute pe cineva de lângă el, atunci am fi împreună într-o lume mai bună. Și ne-am simți cu toții mai bine”, a completat Dragoș Pătraru.

ADVERTISEMENT