Life

Emisiunea Visuri la cheie revine și prezintă un nou caz emoționant în ediția din 16 septembrie. O adolescentă, mamă pentru fratele ei de 8 ani

16.09.2020 | 17:18
Emisiunea Visuri la cheie revine si prezinta un nou caz emotionant in editia din 16 septembrie O adolescenta mama pentru fratele ei de 8 ani
ADVERTISEMENT

Visuri la cheie revine cu o nouă ediție emoționantă astăzi, 16 septembrie, la deschiderea unui sezon fresh. Dragoș Bucur va prezenta un nou caz care îi va sensibiliza cu siguranță pe telespectatorii PRO TV, al unei adolescente de 17 ani care e nevoită să fie ca o mamă pentru fratele ei de 8.

Visuri la cheie 16 septembrie: O adolescentă luptă pentru ca fratele ei să aibă o viață normală

Cristina, o fată de liceu, își va spune povestea dramatică în ediția din 16 septembrie a emisiunii Visuri la cheie și anume că din cauza faptului că a fost părăsită de mamă, atât ea cât și fratele ei, a trebuit să ia viața în piept mult prea devreme.

ADVERTISEMENT

Fata povestește cu lacrimi în ochi despre lupta pe care o duce și nevoia unui acoperiș deasupra capului. Ea speră ca măcar fratele ei să se dezvolte normal, să  nu aibă parte de lipsurile cu care s-a confruntat ea. Tot ce își dorește tânăra este să își vadă frățiorul dezvoltându-se sănătos și fericit.

Cristina, o tânără eroină, cu un suflet rar

„Măcar el să se dezvolte ca un copil normal, nu să trăiască cu trauma că l-a părăsit mama lui și l-a lăsat singur. Am încercat cât am putut eu de mult să fiu lângă el și să crească frumos”, va spune plângând fata, potrivit PRO TV.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur, atins de această poveste din România profundă, cea pe care nu o vedem așa de des la televizor și nici pe rețelele de socializare unde mai toată lumea pare să ducă o viață perfectă, lipsită de griji, îi va face o surpriză Cristinei.

Tânăra va petrece o minivacanță cu fratele ei și se va întâlni cu o persoană dragă, a cărei identitate va fi dezvăluită începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Arhitecții și constructorii care lucrează din greu pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor care vor să simtă ce înseamnă căldura propriului cămin vor avea parte de multe provocări în ediția Visuri la cheie din 16 septembrie.