News

Emisiunea ”Vulturii de noapte”, de la Kanal D, scoasă din grilă!

20.03.2019 | 16:51
Emisiunea ”Vulturi de noapte”, de la Kanal D, scoasă din grilă!

Emisiunea ”Vulturii de noapte” prezentată de fostbalistul Giani Kiriță, omul de televiziune Victor Slav și motociclistul Cătălin Cazacu, de la Kanal D, a fost scoasă din grila de programe după rezultate slabe de audiență. Show-ul de noapte a fost înlocuit cu o altă emisiunea, ”Super Potriveala”, a cărui gazdă este Jorge, fost concurent la Ferma. Emisiunea va debuta pe micile ecrane în această duminică, de la ora 23:00.

Emisiunea ”Vulturii de noapte”, de la Kanal D, a fost scoasă din grila de programe

”Vulturii de noapte” a mai fost în grila Kanal D în toamna anului 2017, în prime-time, apoi a fost scoasă tot din cauza rezultatelor de audiență. Aceasta a fost reluată în aprilie anul 2018, în Săptămâna Mare, venind în locul talk-show-ului ”WOWBiz”. Aceasta a fost difuzată inițial vineri, apoi a fost mutată duminica.

”Vulturii” nu au prins top 20 emisiuni de divertisment în luna februarie și a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel național, dintre care 146.000 de orășeni, adică a avut un rating de 1,5. Cât despre publicul comercial, aici emisiunea a atins, în februarie, o medie de 59.000 de privitori.

Emisiunea ”Vulturi de noapte”, de la Kanal D, scoasă din grilă!
”Vulturii” nu au prins top 20 emisiuni de divertisment în luna februarie

Emisiunea nu a prins top 20 emisiuni de divertisment în februarie

De această veste au fost uimiți, probabil, toți cei trei moderatori, căci atunci când s-a anunțat prezența lor pe TV, în cadrul acestui proiect, încântarea lor era una nemărginită, dat fiind faptul că sunt și prieteni. La acel moment, Victor Slav spunea: „Vom face un adevarat spectacol pe micile ecrane, cred ca este un show care ni se potriveste perfect si in care ne vom pune in valoare punctele forte care ne caracterizeaza. Va fi un format TV unic pe piata media din Romania care va revolutiona tot ceea ce inseamna aceasta industrie. De abia astept reintalnirea cu fanii nostri, sa ii binedispunem si sa le aducem zambete pe chip.”

Cu aceeași încântare vorbea și Cătălin Cazacu la început: „Asocierea intre noi trei va fi clar, demna de Oscar! Eu cu Giani Kirita ne cunoastem foarte bine pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna, intr-o perioada foarte scurta. Cred ca Victor Slav, de cealalta parte, este cel care ne va tine pe linia de plutire si va contrabalansa situatia, atunci cand va fi cazul. Asa ca aceste ingrediente vor da nastere unui spectacol pe cinste.”