Life

Emma de la Casa iubirii trece prin momente dureroase. Ce se întâmplă cu fosta concurentă de la Kanal D

Emma de la Casa iubirii traversează o perioadă foarte neplăcută. Cu ce se confruntă acum fosta participantă de la Kanal D
11.05.2024 | 00:15
Emma de la Casa iubirii trece prin momente dureroase Ce se intampla cu fosta concurenta de la Kanal D
Emma de la Casa iubirii traversează o perioadă foarte neplăcută. Cu ce se confruntă fosta participantă de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emma de la Casa iubirii trece prin momente dureroase. Ce se întâmplă cu fosta concurentă de la Kanal D. Anunțul pe care l-a făcut în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare, unde are o comunitate de peste 41.000 de urmăritori.

Emma de la Casa iubirii traversează o perioadă foarte neplăcută. Cu ce se confruntă fosta participantă de la Kanal D

Emma de la Casa iubirii traversează o perioadă foarte neplăcută. Cu ce se confruntă fosta participantă de la Kanal D. Tânăra originară din Onești, județul Bacău, a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre viața personală.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă s-a zvonit că a suferit un accident foarte grav și că are nevoie de transfuzii de sânge, însă acest lucru nu este adevărat. Șatena nu a oferit prea multe informații despre starea medicală, dar a subliniat că nu este tocmai bine.

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale moderate pe micile ecrane de Andreea Mantea a ținut să le transmită celor care o urmăresc pe social media că se confruntă cu o durere foarte mare și nu se poate mișca.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de o fractură, dar care nu a fost produsă în urma unui incident rutier. Așadar, acesta este motivul pentru care Emma de la Casa iubirii a intrat într-un con de umbră și nu a mai fost activă rețelele de socializare.

Emma de la Casa Iubirii, imobilizată de o fractură

„Am văzut că se speculează în online că am avut accident și că am pierdut mult sânge. Nu mai împrăștiați astfel de zvonuri în necunoștință de cauză. Într-adevăr, am o fractură, am dureri cumplite și nu mă pot mișca.

ADVERTISEMENT

Nu am nevoie de sânge, fractura nu e rezultată dintr-un accident auto, nu e nimeni pe moarte. Mulțumesc celor care s-au interesat de starea mea de sănătate”, a scris tânăra pe pagina de Instagram.

Emma Grumăzescu a fost concurentă în al doilea sezon al show-ului Casa iubirii. A apărut pe sticlă în urmă cu 1 an, precizând că la momentul respectiv nu avea foarte mare încredere în propria persoană. De atunci, însă, lucrurile s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

În prezent, fosta participantă de la Kanal D spune că este tare mândră de evoluția sa, chiar dacă a ieșit din competiție pentru că s-a îndrăgostit de un bărbat de pe TikTok. Din păcate, povestea lor de dragoste nu a rezistat foarte multă vreme.

A ținut să le mulțumească celor care au urmărit-o și au crezut în ea chiar și atunci când nu era foarte încrezătoare. Emma de la Casa iubirii a fost una dintre tinerele care s-au făcut plăcute în rândul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților