Sport

Emma Răducanu a ajuns în România pentru turneul Transylvania Open. Ce cadou a primit din partea organizatorilor. Video

Emma Răducanu a sosit la Cluj pentru turneul Transylvania Open și a fost întâmpinată așa cum se cuvine pentru o campioană.
23.10.2021 | 10:51
Emma Raducanu a ajuns in Romania pentru turneul Transylvania Open Ce cadou a primit din partea organizatorilor Video
ADVERTISEMENT

Turneul WTA Transylvania Open se va desfășura în perioada 23-31 octombrie și le va avea pe tabloul principal pe Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza.

Emma și-a găsit antrenor nou înainte de Transylvania Open, în timp ce pentru Simona Halep va fi ultimul turneu al anului.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu primită de organizatorii Transylvania Open ca un adevărat star

Organizatorii turneului WTA de la Cluj au imortalizat sosirea câștigătoarea turneului de Grand Slam de US Open pe aeroportul din Cluj și au dezvăluit surprizele pregătite pentru jucătoarea britanică:

„Emma Răducanu a ajuns azi-noapte în Cluj, în jur de ora 02.45. Ea a venit în țară împreună cu tatăl ei. La hotel au fost pregătite pentru ea și alte jucătoare de top, mai multe cadouri cu produse autentice romanești, între care și o ie”, anunță cei de la Transylvania Open.

ADVERTISEMENT

Locul 24 WTA va intra în scenă pe data de 25 octombrie și este cazată la un hotel de patru stele aflat la 15 minute de centrul orașului Cluj

Emma Răducanu, favorita numărul trei la Transylvania Open

Deși a câștigat turneul de Mare Șlem de la US Open, Emma Răducanu este doar a treia favorită la Cluj, după Simona Halep și Garbine Muguruza.

ADVERTISEMENT

Meciurile se vor desfășura în Sala Polivalentă de la Cluj, unde în ultimele zile s-a muncit din greu pentru ca totul să fie la înălțime, iar arena a fost transformată peste noapte în două terenuri de tenis.

Din păcate, turneul se va desfășura fără spectatori. Începând de luni, toate competițiile sportive din România se vor disputa cu porțile închise datorită creșterii alarmante a numărului de cazuri de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cât a costat organizarea turneului Transylvania Open

Eforturile uriașe ale organizatorilor se regăsesc și în costurile turneului Transylvania Open, care au depășit cu mult sumele de la turneul organizat la Cluj în această vară.

„Este un turneu mai costisitor decât cel din vară (n.r. – Winners Open) din cauza acestor provocări logistice. Sărim, cu siguranță, de un milion de euro”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului.

„Moscova, mulțumesc pentru o săptămână grozavă plină de progrese. Următoarea și ultima oprire a sezonului – Cluj @TransylvaniaOpn”, a transmis și Halep pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT