Sport

Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4, la WTA Cluj. Britanica, invitată la cină după calificarea în sferturi: „Ce ai zis?”. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Emma Răducanu - Ana Bogdan, care are loc joi, 28 octombrie, de la ora 15:30, în turul 2 al turneului de tenis feminin de la Cluj-Napoca Transylvania Open 2021
Emma Raducanu  Ana Bogdan 63 64 la WTA Cluj Britanica invitata la cina dupa calificarea in sferturi Ce ai zis Video
ADVERTISEMENT
28-10-2021
14:45

Ana Bogdan, reacții nervoase în timpul meciului cu Emma Răducanu

Ana Bogdan (locul 106 WTA) a dat tot ce are mai bun în încercarea de a o învinge pe Emma Răducanu (locul 23 WTA). Românca s-a exteriorizat extrem de mult pe parcursul meciului din turul 2 de la WTA Cluj și a făcut mai multe gesturi controversate.

În debutul celui de-al doilea set, după ce campioana de la US Open a trimis afară două mingi, Bogdan s-a bucurat ca și cum ea ar fi câștigat punctele respective strigând determinată „Come on! (n.r-Haide!)”.

Tot în setul al doilea, dar ceva mai târziu, Ana Bogdan s-a certat și cu arbitrul de scaun Kader Nouni. La scorul de 3-3, românca s-a plâns că mingea trimisă de Emma Răducanu a ieșit în aut. Reluările TV i-au dat dreptate Anei.

Înaintea meciului, Bogdan a deranjat presa britanică, declarând că își dorește ca Răducanu să facă parte din echipa de Fed Cup a României.

„Dacă vrea să joace pentru România în Fed Cup, e mai mult decât binevenită. S-a născut în Canada, dar a crescut în Marea Britanie. E senzațional, înțeleg că vorbește și chineză. Știe și câteva cuvinte în română. E drăguț, are un accent drăguț”, a spus Ana Bogdan.

Jurnaliștii de la Daily Mail au considerat însă „obraznică” dorința Anei: „Ana Bogdan i-a făcut o propunere obraznică Emmei Răducanu încercând să o racoleze în echipa de Fed Cup! Frumoasa adolescentă i-a impresionat pe români la turneul de la Cluj”.

 

 

28-10-2021
14:25

Emma Răducanu, invitată la cină de Alexandra Dulgheru

Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale WTA Transylvania Open. Britanica cu orgini românești a avut parte de o surpriză la finalul meciului cu Ana Bogdan. Alexandra Dulgheru, responsabila cu interviurile, a invitat-o la cină, după ce au discutat despre victoria din optimi.

„A fost un sentiment special să joc împotriva unei românce. Mi-aș fi dorit să fie și fanii aici, să se bucure de acest meci, dar mă bucur că îi avem pe voluntari aici, care fac o treabă excepțională și le mulțumesc. Felicitări, tuturor! Mi-a plăcut să joc în compania Anei, este o jucătoare extraordinară”, au fost primele cuvinte ale Emmei.

Britanica a surprins când a fost întrebată unde este trofeul de la US Open.

„Nu este la mine acasă trofeul. Este la Federația Engleză de Tenis. Cei de acolo au făcut foarte multe pentru mine, iar totul a avut un rol important în dezvoltarea mea. Măcar atât să pot face și eu pentru ei, așa că le-am oferit un mic cadou”, a adăugat cea de-a 23-a jucătoare a lumii.

La final, Emma Răducanu a fost întrebată dacă a apucat să viziteze Clujul. Alexandra Dulgheru i-a propus câștigătoarei să ia cina împreuna în această seară, iar Emma, după ce a stat un pic pe gânduri a acceptat invitația. – VEZI VIDEO

„Ce-ai zis? Mai zi o dată. N-am reușit să vizitez, nu, dar vreau să merg să vizitez puțin. Nu acum, că sunt în turneu. Dacă pierd, mă duc să vizitez, mă plimb puțin să uit”, a afirmat Emma Răducanu.

După răspunsul primit, Alexandru Dulgheru a invitat-o la cină pe Emma Răducanu, invitație acceptată de britanică.

Alexandra Dulgheru: „Știi cum facem? Luăm masa împreună, ce zici?”.

Emma Răducanu: „Dacă vrei… Bine”.

Alexandra Dulgheru: „Eu vreau, tu vrei?”.

Emma Răducanu: „Da!”.

Alexandra Dulgheru: „It’s a date, then (n.r. e o întâlnire, atunci)”.

28-10-2021
12:37

Emma Răducanu - Ana Bogdan 6-3, 6-4

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI ÎN FORMAT VIDEO

6-4: Emma Răducanu câștigă la zero ultimul game și merge în faza următoare, unde va da peste Marta Kostyuk.

5-4: Emma Răducanu va servi pentru câștigarea meciului și calificarea în sferturi!

4-3: Britanica reușește să treacă din nou în avantaj după un game extrem de echilibrat, în care reușește break-ul!

3-3: Emma Răducanu nu se lasă și egalează după ce își câștigă propriul serviciu.

2-3: Revenire spectaculoasă a lui Bogdan, care întoarce rezultatul în favoarea ei.

2-2: Ana Bogdan face break! E primul pentru ea în acest meci.

2-1: Ana Bogdan câștigă pe serviciul ei și rămâne aproape de Răducanu.

2-0: Britanica e în formă mare și își face și propriul serviciu.

1-0: Emma Răducanu începe în forță și deja face primul break al setului.

A început setul al doilea!

6-3: Emma Răducanu se impune fără prea mari probleme în primul set.

5-3: Ana Bogdan ține aproape și câștigă game-ul după un joc echilibrat.

5-2: Un nou serviciu câștigat de Emma, care se apropie de adjudecarea primului set.

4-2: Ana Bogdan răspunde și își face și ea serviciul.

4-1: Emma Răducanu își câștigă cu ceva dificultăți serviciul.

3-1: Ana Bogdan reușește un prim game solid și sparge gheața.

3-0: Răducanu continuă seria bună și își câștigă ușor serviciul.

2-0: Emma ridică nivelul și face break la zero.

1-0: Ana ratează trei mingi de break și Emma pune primul punct pe tabelă.

A început meciul Emma Răducanu – Ana Bogdan.

Meciul Emma Răducanu – Ana Bogdan are loc joi, 28 octombrie, cu începere de la ora 15:30, în cadrul turului 2 al turneului de tenis feminin WTA 250 organizat la Cluj-Napoca sub titulatura de Transylvania Open 2021.

Unde se joacă meciul Emma Răducanu – Ana Bogdan

Confruntarea Emma Răducanu – Ana Bogdan se va disputa joi, 28 octombrie, de la ora 15:30 în Sala Sporturilor din municipiul Cluj-Napoca în turul 2 al turneului feminin de tenis Transylvania Open 2021, competiţie inclusă în calendarul WTA pe acest an.

ADVERTISEMENT

Din păcate, ca pe de-a lungul întregului turneu, solicitările organizatorilor de a se permite în sală accesul persoanelor care prezintă certificatul verde de vaccinare nu au fost acceptate. Din cauza pandemiei de COVID 19 se va juca în continuare cu tribunele goale.

Cine transmite la TV partida Emma Răducanu – Ana Bogdan

Partida Emma Răducanu – Ana Bogdan se joacă joi, 28 octombrie, de la ora 15:30 în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca în turul 2 la Transylvania Open şi este televizată în direct pe posturile Digi Sport 2 şi Look Plus. De asemeni, o puteţi urmări şi pe FANATIK  în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

În tribune se va afla, la fel ca şi la primul meci al Emmei, câştigat neaşteptat de greu în faţa croatei Polona Hercog, tatăl sportivei britanice de origine română, Ion Răducanu, care a decis să-şi însoţească fiica pe toată durata acestui turneu.

Emma Răducanu i-a cucerit deja pe români

Jucătoarea britanică de origine română, care a reuşit în acest an marea performanţă de a câştiga turneul de Grand Slam de la US Open în cea mai tânără finală din istoria competiţiei, în faţa canadiencei Leylah Fernandez, a fost primită cu multă căldură la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Sportiva i-a cucerit pe deplin pe româniicare au apucat să se afle în tribune înainte de startul competiţiei, la antrenamente, atunci când Emma le-a adresat câteva cuvinte în limba română. Iar această impresie pozitivă s-a accentuat după partida din primul tur, când iarăşi a ţinut să vorbească în română atât cât a putut.

Ana Bogdan, intrată pe tabel datorită retragerii Elisei Mertens

Ana Bogdan este adversarul din turul 2 al Emmei Răducanu. Ana ocupă locul 106 iar britanica poziţia a 23-a în ierarhia WTA. Bogdan a intrat cu noroc pe tabloul principal, ca urmare a retragerii belgiencei Elise Mertens.

ADVERTISEMENT

În primul tur Ana Bogdan s-a impus în două seturi în faţa sârboaicei Ivana Jorovic şi a promis că va evolua fără nici un pic de trac în faţa câştigătoarei de la US Open. Evident, Emma Răducanu este favorită, dar la fel a fost şi în faţa lui Hercog şi a avut serioase probleme până să se impună.

Cote la pariuri pentru jocul Emma Răducanu – Ana Bogdan

Cum era şi normal casele de pariuri îi acordă deplin credit britanicei, o cotă aproape modică pentru aceasta, de 1,20 faţă de un uriaş 4,70 primit de Ana Bogdan fiind elocventă în acest sens. De altfel şi un set, aşa cum a reuşit Hercog, are valoare deosebită, cotă 2,40.

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit niciodată până acum. Între ele două există o diferenţă considerabilă de vârstă, mai exact zece ani. Emma are doar 18 ani în timp ce jucătoarea din Sinaia a împlinit 28.

ADVERTISEMENT