Sport

Emma Răducanu încheie anul cu un nou contract important. A semnat cu o celebră firmă de apă minerală

După ce a câștigat surprinzător US Open, Emma Răducanu a devenit o țintă pentru marile companii care vor să-și facă cunoscut brandul prin alăturarea numelui de cel al sportivilor de top.
09.12.2021 | 15:34
Emma Raducanu incheie anul cu un nou contract important A semnat cu o celebra firma de apa minerala
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a triumfat în Grand Slam-ul de la New York, jucătoarea britanică a semnat un contract cu Tiffany & Co, care a desemnat-o ambasador pentru bijuteriile sale de lux și i-a oferit un contract despre care presa britanică a scris că-i aduce 2,5 milioane de euro.

Casa de modă franceză Dior a vrut să nu rateze nici ea oportunitatea de a lucra cu noua senzație a tenisului și i-a oferit statutul de ambasador. Jucătoarea britanică cu tată român și mamă chinezoaică va promova colecțiile de haine create de Maria Grazia Chiuri, dar și pe cele de îngrijire a pielii și machiaj supervizate de Peter Philips.

ADVERTISEMENT

Contract de top pentru Emma Răducanu

Cu doar trei săptămâni înainte de finalul anului, Emma Răducanu a semnat un nou contract important. De această dată, tânăra jucătoare a devenit ambasador al mărcii de apă minerală Evian.

Conform The Sun, sportiva cu origini române se alătură altor celebrităţi aflate în această postură, ca Dua Lipa, Maria Sharapova şi Ella Chen, și a pozat deja pentru noua colaborare în incinta complexului de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Deși suma pe care campioana de la US Open nu a fost dată publicității este de așteptat de așteptat ca aceasta să fie de peste 1.000.000 de euro, ținând cont de faptul că jucătoarea este una dintre cele mai căutate sportive la acest moment.

Campioana de la US Open i-a luat fața lui Cristiano Ronaldo

Emma Răducanu a fost desemnată revelaţia anului 2021 în ancheta realizată de WTA. Ea a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un Grand Slam după ce a jucat în calificări.

ADVERTISEMENT

După succesul de la New York, jucătoarea cu tată român a avut un impact extraordinar și a reuşit să-l depăşească pe Cristiano Ronaldo, în 2021, într-un top inedit din Marea Britanie. Răducanu a făcut furori în clasamentul căutărilor pe Google.

Ajunsă pe locul 19 WTA, Emma Răducanu face parte dintr-o  campanie destinată sărbătorilor de iarnă. Spotul publicitar este pentru cel mai important lanț de echipament sportiv din Marea Britanie, ”Sports Direct”, fondat de fostul șef de la Newcastle, Mike Ashley. În reclamă mai apar și alte nume uriașe din sportul englez, cum ar fi fotbaliștii Jack Grealish, Declan Rice și Jordan Pickford sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

ADVERTISEMENT

Răducanu, avertizată de marii campioni

Campioana de la US Open 2021 poate deveni  una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din istorie datorită marketingului. Un cunoscut specialist în relații publice din Marea Britanie, Mark Borkowski, crede că jucătoarea poate încasa sume halucinante de bani dacă se va menține la cel mai înalt nivel.

Jucătorul britanic de snooker Ronnie O’Sullivan, considerat de unii drept cel mai valoros din istorie, a recunoscut că urmărește activitatea Emmei Răducanu și i-a dat sfaturi pentru a o ajuta să treacă mai ușor peste perioada stresantă pe care o travereasează după succesul de la US Open.

Toate aceste contracte fabuloase cu marile firme și sumele de bani care se învârt dintr-o dată în jurul ei ar putea să-i afecteze serios rezultatele sportive, iar fost mare jucătoare Virginia Wade, ultima campioană de Grand Slam a Marii Britanii până la succesul Emmei Răducanu, a avertizat-o să se concentreze mai mult pe sport.

ADVERTISEMENT