Sport

Emma Răducanu i-a luat faţa lui Cristiano Ronaldo, în 2021! Topul în care campioana de la US Open a depăşit transferul anului în Anglia

Emma Răducanu a reuşit să-l depăşească pe Cristiano Ronaldo, în 2021, într-un top inedit din Marea Britanie. Campioana de la US Open a făcut furori în clasamentul căutărilor pe Google.
08.12.2021 | 18:20
Emma Raducanu ia luat fata lui Cristiano Ronaldo in 2021 Topul in care campioana de la US Open a depasit transferul anului in Anglia
ADVERTISEMENT

Anul 2021 a fost cel în care Emma Răducanu a reuşit să-şi facă un nume în circuitul WTA, după ce a câştigat US Open. Succesul de la New York a făcut ca jucătoarea cu origini româneşti să-l depăşească pe Cristiano Ronaldo.

Emma Răducanu l-a depăşit pe Cristiano Ronaldo în topul căutărilor pe Google UK

După victoria de la US Open, Emma Răducanu a devenit extrem de populară în Marea Britanie, iar acest lucru se poate observa şi din topul căutărilor pe Google UK. Sportiva de 19 ani este a treia cea mai căutată persoană, pe celebrul site, după Christian Eriksen şi Matt Hancock.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo s-a clasat abia pe locul 7, fiind cel mai căutat nume în rândul jucătorilor din Premier League. Cu toate acestea, starul lui Manchester United a fost depăşit de Piers Morgan, Alec Baldwin şi Travis Scott.

Christian Eriksen a ajuns pe primul loc în topul căutărilor din Marea Britanie, la capitolul personalităţi, după episodul nefericit de la EURO 2020, când a suferit un stop-cardiac.

ADVERTISEMENT

Matt Hancock, locul 2, a prins topul după ce a fost nevoit să-şi dea demisia din funcţia de Ministru al Sănătăţii. Acesta a fost acuzat că nu a respectat protocolul COVID-19, după ce un tabloid a publicat o fotografie în care se săruta cu o consilieră, în biorul acestuia.

Ce au căutat englezii în privinţa Emmei Răducanu

Chiar dacă Emma Rădăucanu a câştigat US Open şi părea că acest lucru va fi cel mai căutat, englezii au fost mai interesaţi de părinţii jucătoarei de tenis. Astfel, pe primele două locuri, în căutările din Marea Britanie, sunt “Emma Răducanu părinţi” şi “Răducanu părinţi”.

ADVERTISEMENT

Abia pe locul 3 vine căutarea “Emma Răducanu US Open”. Englezii au mai fost interesaţi de locul unde sportiva a învăţat, cine o antrenează, înălţimea, vârsta, cine este iubitul ei şi câţi bani a câştigat până în prezent.

EURO 2020, cel mai căutat subiect sportiv în Marea Britanie. E numărul 1 şi în topul general

Anglia a ajuns până în finala EURO 2020, pierdută la penalty-uri în faţa Italiei, iar acest lucru s-a văzut în căutările englezilor pe Google. Competiţia din vară a fost cel mai căutat subiect sportiv, fiind urmat de Premier League şi Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri, contrar aşteptărilor, cele mai multe căutări pe Google au fost pentru Anglia – Danemarca, semifinala EURO 2020. Finala a prins abia locul 2, în timp ce podiumul a fost completat de optimea cu Germania.

În top 10 subiecte sportive şi-a găsit un loc şi NBA, singura competiţie care nu are legătură cu un sport popular din Marea Britanie.

Top căutărilor generale, din Marea Britanie, are EURO 2020 pe primul loc, Premier League pe 2, în timp ce Christian Eriksen a prins locul 3. Vaccinul COVID-19 s-a aflat abia pe locul 4, peste Prinţul Philip, care a murit în acest an.

ADVERTISEMENT