Sport

Emma Răducanu, deranjată de critici după eliminarea de la Miami Open: ”Public o poză și gata! E nedrept, dedic 12 ore pe zi tenisului”

Emma Răducanu a surprins lumea tenisului anul trecut când a câștigat US Open, dar de atunci prestațiile ei sunt sub așteptări. Iar criticile apărute au făcut-o să explodeze după eliminarea de la Miami Open.
27.03.2022 | 11:23
Emma Raducanu deranjata de critici dupa eliminarea de la Miami Open Public o poza si gata E nedrept dedic 12 ore pe zi tenisului
Emma Răducanu a surprins lumea tenisului anul trecut când a câștigat US Open, dar de atunci prestațiile ei sunt sub așteptări. Iar criticile apărute au făcut-o să explodeze după eliminarea de la Miami Open. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Aflată pe locul 13 WTA, britanica a părăsit turneul din Florida încă din turul 2, fiind învinsă de cehoaica Katerina Siniakova după un meci pe muchie cuțit.

Eliminarea de la Miami Open i-a adus o criză de nervi Emmei Răducanu

Jucătoarea cu tată român a devenit peste noapte o vedetă în lumea tenisului și o țintă majoră pentru marile companii aflate în căutare de staruri prin care să-și facă reclamă produselor, iar rezultatele sportive au dispărut. Cel mai bun moment de după US Open este un sfert de finală la Transylvania Open, iar în 2022 un tur 3 la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Evident că această serie negativă i-a adus o serie de critici, cei mai mulți spunând că sportiva s-a concentrat prea mult pe a face bani din imaginea sa și a uitat să joace tenis. Deranjată de aceste remarci, Emma Răducanu a răbufnit după eliminarea de la Miami Open.

”Fac o postare din mașină în drum spre antrenament și dintr-o dată asta înseamnă că nu mă concentrez pe tenis. Cred că este nedrept, dar este ceva cu care am învățat să mă descurc și devin din ce în ce mai puțin sensibilă la acest zgomot exterior.

ADVERTISEMENT

De fapt, simt că zilele mele cu sponsorii sunt destul de limitate. Nu este o nebunie. Le dedic trei sau patru zile în fiecare trimestru, așa că nu e chiar atât de mult”, a declarat Răducanu, conform cotidianului spaniol Marca.

Britanica, ambasador internațional pentru Porsche

”Este o situație provocatoare. Este nevoie de multă dorință ca să-ți revii din așa ceva, dar ce pot face acum? Habar nu am ce va urma. Nici nu mă gândesc la asta acum”, a răspuns ea când a fost întrebată despre cum își vede viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Este un moment de îndoială, dar care, potrivit jucătoarei, nu are nimic de-a face cu timpul pe care îl dedică sportului. ”Poate că mă vedeți la știri sau pe rețelele de socializare, semnând un contract sau altul. Cred că este destul de înșelător, pentru că de fapt dedic 12 ore pe zi tenisului”, a spus jucătoarea britanică.

Devenită o vedetă în Marea Britanie, contractele au curs pentru Emma Răducanu, iar ultima înțelegere semnată este cu firma de automobile Porsche, devenind ambasador internațional pentru această marcă de renume.

ADVERTISEMENT

Tânăra sportivă de 19 ani a primit din partea producătorului german un Porsche alb 911 GT3 în valoare de aproximativ 180.000 de euro. Ea s-a mai pozat și alături de un model 911 Carrera 3.2 clasic de 32.000 de euro.

ADVERTISEMENT