Sport

Emma Răducanu, îndrăgostită de România. Reacția genială a celor de la WTA

Emma Răducanu, nouă declarație de dragoste pentru România și comentariul savuros al celor de la WTA.
27.10.2021 | 15:45
Emma Raducanu indragostita de Romania Reactia geniala a celor de la WTA
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de Grand Slam de la US Open a reușit prima victorie în circuitul WTA la Cluj și a surprins la finalul partidei cu discursul ei în limba română.

Britanica a învins-o în primul tur la Transylvania Open pe Polona Hercog, iar în turul al doilea va juca împotriva Anei Bogdan.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu, încă o declarație de dragoste pentru România

Emma Răducanu a postat o fotografie pe instagram cu o panoramă superbă asupra Clujului și un mesaj în care a mulțumit tuturor românilor pentru susținere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

„Super fericită pentru prima victorie WTA. Mulţumesc mult şi, România, te iubesc”, a scris Emma Răducanu pe contul ei de instagram alături de un steag tricolor.

ADVERTISEMENT

Emma a postat această fotografie chiar de pe terasa hotelului Golden Tulip din Cluj-Napoca, acolo unde este cazată. Fotografia a devenit rapid virala și a primit 392.000 de aprecieri și peste 3.000 de comentarii.

Reacția genială a celor de la WTA la postarea Emmei Răducanu

Foarte mult personalități din România și din străinătate au comentat la postarea Emmei Răducanu. Unul dintre cele mai savuroase comentarii a venit însă din partea celor de la WTA, care au făcut aluzie la preferințele culinare ale jucătoarei îndrăgostite de bucătăria româneacă.

ADVERTISEMENT

„Time for some sarmale” (n.r. „E timpul pentru niște sarmale”), au comentat cei de la WTA la postarea britanicei, spre deliciul fanilor români.

Emma Răducanu i-a făcut pe jurnaliștii englezi să caute pe google ce sunt sarmalele

FANATIK a scris în exclusivitate despre momentul petrecut la conferința de presă a Emmei Răducanu când britanica cu tată român a vorbit despre România și mâncarea ei preferată, sarmalele.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când merg la bunica, mă răsfață cu bunătăți. Îmi plac mult sarmalele. Este o mâncare foarte bună aici. Iubesc oamenii, au foarte mult umor și sunt foarte amabili”, le-a transmis Emma Răducanu ziariștilor din Marea Britanie.

„Așa se scrie, da? Deci spuneți că este un fel de mâncare cu varză, carne, orez și alte condimente?”, întreba curios un jurnalist englez. Iar când i s-a spus și de smântână, englezul a fost cucerit definitiv:

„Aaaa, smântâna ca un toping. Bun. Știu ce voi mânca la cină. Nu de alta, dar trebuie să fac cercetare”, a glumit jurnalistul, care începea să caute deja pe Google restaurante tradiționale românești din Cluj.

ADVERTISEMENT