Sport

Emma Răducanu nu-și reneagă originile românești. Cum a fost surprinsă britanica înainte de participarea la Wimbledon. Foto

Milionară la doar 19 ani, Emma Răducanu a fost surprinsă într-o ipostază inedită, în care sportiva nu își reneagă originile românești. Jucătoarea de tenis pregătește în această perioadă participarea la Wimbledon.
22.06.2022 | 11:35
Emma Raducanu nusi reneaga originile romanesti Cum a fost surprinsa britanica inainte de participarea la Wimbledon Foto
Emma Raducanu nu își reneagă originile românești
ADVERTISEMENT

Emma Răducanu continuă să uimească. Deși este milionară, sportiva britanică a fost surprinsă într-o ipostază în care nu își trădează originile românești.

Emma Răducanu câștigă milioane din tenis, dar rămâne modestă

Jurnaliștii de la Daily Mail au surprins-o pe Emma Răducanu la finalul unui antrenament conducând o mașină de fabricație română.

ADVERTISEMENT

Sportiva care are contracte publicitare cu gigantul auto mondial Porche, preferă un model Dacia Sandero, care în Marea Britanie se vinde cu aproximativ 8.000 de lire sterline.

Emma Răducanu a fost fotografiată ieșind de la sala de forță unde se recuperează. Jurnaliștii britanici au continuat să o urmărească și nu mică le-a fost mirarea când au văzut-o urcând într-un hatchback Dacia, de mici dimensiuni.

ADVERTISEMENT
Emma Raducanu. Sursa foto: Daily Mail

În primăvara acestui an Emma a devenit ”ambasador al mărcii Porche” și chiar a primit din partea sponsorului un bolid alb, model 911 GT3, în valoare de aproximativ 180.000 de euro.

Emma Raducanu

Britanica, chinuită de accidentări, pregătește în această perioadă participarea la Wimbledon, unde a fost inclusă de organizatori între capii de serie a ediției cu numărul 135 a turneului găzduit de All England Club.

ADVERTISEMENT

Câți bani a câștigat Emma Răducanu din tenis

Sportiva născută din tată român și mamă chinezoaică este una dintre marile promisiuni ale ”Sportului alb” mondial. După triumful de anul trecut de la US Open, Emma Răducanu a devenit vedetă peste noapte.

Marile branduri mondiale se înghesuie să semneze contracte de publicitate cu jucătoarea de tenis de doar 19 ani, despre care specialiștii în marketing spun că va deveni miliardară numai din astfel de contracte comerciale.

ADVERTISEMENT

Și câștigurile din tenis sunt pe măsura speranțelor britanicilor. Aproximativ 3,3 milioane de dolari a câștigat Emma numai din premii, în cei aproape patru ani de când a intrat în circuitul profesionist.

La ediția din acest an a turneului de la Wimbledon, organizatorii i-au acordat a 10-a șansă să câștige prestigiosul trofeu. Singurul Grand Slam pe iarbă începe luni, 27 iunie.

18.000.000 de dolari este valoarea cumulată a contractelor de publicitate semnate de Emma Răducanu în ultimul an

ADVERTISEMENT