Sport

Emma Răducanu și-a donat echipamentul de la US Open! Unde va fi expusă ținuta campioanei

Emma Răducanu a dat marea lovitură în plan sportiv la US Open, iar acum a decis să-și doneze echipamentul care l-a purtat la New York.
28.09.2021 | 11:48
Emma Raducanu sia donat echipamentul de la US Open Unde va fi expusa tinuta campioanei
ADVERTISEMENT

Jucătoarea britanică a evoluat puțin la nivel de WTA în acest sezon, dar a uimit la turneele de Grand Slam, iar titlul cucerit la Flushing Meadows este una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului.

Imediat după succesul incredibil, pusștoaica de 18 ani a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Andrew Richardson.

ADVERTISEMENT

Echipamentul purtat de Emma Răducanu la US Open va ajunge în Tennis Hall of Fame

Cucerirea titlului la US Open i-a adus o expunere uriașă Emmei Răducanu, iar aceasta a luat decizia de a-și dona echipamentul pe care l-a purtat în cele trei săptămâni la New York pentru Tennis Hall of Fame.

”Prima jucătoare care a câștigat un titlul major venind din calificări are locul său în istoria tenisului. Mulțumim, Emma Răducanu, pentru că ne-ai donat echipamentul purtat la US Open”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al Tennis Hall of Fame.

ADVERTISEMENT

După ce și-a concediat antrenorul, specialiștii în tenis au vehiculat varianta că Răducanu va colabora începând de anul viitor cu Darren Cahill, care s-a despărțit de Simona Halep. Românca este de părere că cei doi ar face o echipă foarte bună.

Britanica a pozat pentru o renumită revistă de modă

La scurt timp după ce a reușit uriașa surpriză de a câștiga US Open, Emma Răducanu a devenit un nume extrem de interesant pentru bradurile de renume și acestea au început să facă oferte extraordinare pentru a obține semnătura puștoaicei de 18 ani.

ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după titlul cucerit la Flushing Meadows, ea a participat la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume, desfășurat la Metropolitan Museum of Art, din New York, alături de nume mari din lumea sportului și de la Holywood.

Este clar faptul că succesul de la US Open i-a deschis multe uși sportivei, ea fiind solicitată pentru numeroase interviuri, evenimente mondene și a pozat pentru coperta revistei de modă Vogue, ediția din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește Emma Răducanu

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, s-ar iubi cu HRVY, un tânăr artist cu un succes considerabil în muzică, dar și pe rețelele de socializare. Muzicianul a recunoscut că are o relație apropiată cu tenismena, cu care comunică foarte des prin mesaje.

Sportiva cu origini române a acordat un interviu special, direct din locuința sa din Londra, unde se află toate trofeele cucerite până acum. Acolo va ajunge și cel de la US Open, care așteaptă să îi fie trimis de la New York, cu vaporul, în următoarele zile. Emma încă se gândește unde îl va expune în momentul în care îi va ajunge acasă.

Emma Răducanu a devenit un nume pe buzele tuturor după succesul de la US Open, iar britanica a dezvăluit că în carieră a ajutat-o și faptul că are o  relație foarte bună cu părinții săi. Jucătoarea britanică de 18 ani este născută în Canada din tată român şi mamă chinezoaică.

ADVERTISEMENT