Life

Emma Răducanu, prima vacanță după 7 ani. Cum se distrează sportiva la 19 ani

Emma Răducanu, cea mai nouă senzație din lumea tenisului, se bucură de o vacanță spectaculoasă. Sportiva în vârstă de 19 ani se distrează departe de ochii curioșilor.
24.11.2021 | 19:14
Emma Raducanu prima vacanta dupa 7 ani Cum se distreaza sportiva la 19 ani
ADVERTISEMENT

Câștigătoarea de la US Open se bucură de prima vacanță după 7 ani în care a muncit din greu pentru a-și vedea visul împlinit. Acum are parte de momente de neuitat.

Jucătoarea de tenis se distrează ca o adolescentă în toată regula și profită din plin de timpul liber pentru a-și încărca bateriile înainte de antrenamentele ce vor urma.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a descoperit un peisaj superb în vacanță, dar și o activitate care îi face plăcere. Tânăra s-a filmat în timp ce se dădea cu skijet-ul într-un ritm amețitor.

Emma Răducanu, în vacanță. Ce activitate i-a captat atenția sportivei

Sportiva, care se află în momentul de față pe locul 19 WTA, a mărturisit că a prins rapid cum merg lucrurile și de la novice a devenit mai mult decât încântată de acest sport pe apă.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt. Am venit ca începătoare și plec dependentă”, este descrierea lăsată de Emma Răducanu pe pagina de Instagram.

Ce a atras-o cel mai mult la această activitate inedită a fost chiar viteza. În plus, jucătoarea de tenis recunoaște că se simte excelent în concediu și pregătită pentru următorul sezon.

ADVERTISEMENT

Sportiva se declară cu bateriile încărcate și gata să intre din nou în teren, mai ales că de acum înainte va fi antrenată de Torben Beltz, fostul colaborator al lui Angelique Kerber.

Emma Răducanu, bucuroasă că a plecat în vacanță

Emma Răducanu a reușit să plece într-o vacanță binemeritată după 7 ani, ultima fiind petrecută alături de familie. La momentul respectiv a fost plecată de acasă numai 2 zile, în Elveția.

ADVERTISEMENT

Gândurile pentru concediu au venit după turneul de la Linz, sportiva subliniind faptul că are nevoie de liniște pentru a evolua cât mai bine și la un nivel înalt.

”Nu am mai mers într-o vacanță de șapte ani. Țin minte că ultima a fost un weekend prelungit în Elveția, alături de părinții mei. Sper să pot face ceva similar acum, pentru că am nevoie să mă deconectez de la tenis, măcar preț de câteva zile.

Vreau să fiu pregătită mental pentru ce urmează. Sunt în continuare flămândă de victorii și motivată să obțin în continuare rezultate mari”, a declarat atunci vedeta, scrie digisport.ro.

Emma Răducanu, în vacanță
Emma Răducanu, în vacanță. Cum se distrează. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT