Fotbal intern

Emmanuel Culio a semnat contractul cu CFR Cluj! Cât va mai rămâne la campioana României

05.02.2019 | 14:06
Emmanuel Culio a semnat contractul cu CFR Cluj Cat va mai ramane la campioana Romaniei

Emmanuel Culio a semnat noul contract cu CFR Cluj, după ce mijlocașul în vârstă de 35 de ani i-a asigurat pe oficialii din Gruia încă din stagiul de pregătire din Turcia că dorește să mai rămână la gruparea pregătită de Antonio Conceicao.

Astfel, Emmanuel Culio a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru încă un sezon. În aceste condiții, argentinianul în vârstă de 35 de ani va putea să își încheie cariera în Gruia, la echipa unde a bifat 195 de meciuri și pentru care a înscris 21 de meciuri.

Emmanuel Culio a semnat noul contract cu CFR Cluj

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, unul dintre liderii echipei noastre, și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR 1907 Cluj. Unul dintre veteranii Campioanei României rămâne în Gruia să câștige noi trofee alături de CFR.
Mijlocașul argentinian a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017 cu gândul de a deveni din nou campion, reușind acest lucru pentru a 3-a oară în carieră în tricoul “alb-vișiniu”! Culio este un model pentru tinerii din vestiarul CFR-ului, iar faptul că el a ales să continue în Gruia ne bucură și ne dă încredere pentru ceea ce va urma.
195 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, 21 de goluri și 30 de pase decisive sunt cifrele pe care Culio le-a bifat la CFR Cluj!
Multă baftă, Juan Emmanuel Culio!
Hai CFR!”, 
este mesajul postat de CFR Cluj pe pagina oficială a clubului.

Anunțul făcut de CFR Cluj în legătură cu noul contract semnat de Emmanuel Culio

Emmanuel Culio a ajuns la CFR Cluj în 2007, atunci când ardelenii l-au cumpărat cu 600.000 de euro. În ianuarie 2011 a fost vândut de gruparea din Gruia la Galatasaray pentru 2 milioane de euro și a decis să revină la campioana României în iulie 2017, liber de contract, după ce Dan Petrescu a insistat pentru el. Pe parcursul carierei, argentinianul a mai jucat pentru Orduspor, Mersin, Deportivo La Coruna, Al Wasl, Las Palmas, Real Zaragoza și Mallorca.

  • 700.000 de euro este cota lui Emmanuel Culio, conform transfermarkt.com