Fotbal intern

Al doilea jucător din Liga 1 care câștigă 30.000 de euro lunar ca Adrian Stoian la FCSB. EXCLUSIV

02.04.2019 | 16:42
Al doilea jucator din Liga 1 care castiga 30000 de euro lunar ca Adrian Stoian la FCSB EXCLUSIV

Plecarea lui Julio Baptista din fotbalul românesc, după ce a reziliat cu CFR Cluj, l-a făcut pe „italianul” Adrian Stoian de la FCSB cel mai bine plătit jucător din Liga 1 Betano. Mijlocașul care l-a „convins” pe Gigi Becali după doar 50 de minute jucate la Călărași câștigă 30.000 de euro lunar. Stoian nu mai este singur. FANATIK a aflat că același salariu îl are și Emmanuel Culio la CFR Cluj!

Emmanuel Culio de la CFR Cluj câștigă 30.000 de euro lunar după ultimele negocieri cu șefii campioanei

Informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK în luna ianuarie – anume salariul lui Adrian Stoian la FCSB – a avut și ea o contribuție în atitudinea pe care Becali a avut-o față de jucătorul său. Gigi nu mai vrea să dea atâția bani unui fotbalist pe care el nu îl cunoștea și l-a adus la sfatul celor din staff. Stoian va pleca în vară, Culio abia a prelungit cu CFR Cluj!

Mijlocașul trupei lui Dan Petrescu a obținut o mărire de salariu și încă un an de contract la negocierile din urmă cu câteva săptămâni. Culio câștigă acum 30.000 de euro lunar și are angajament cu liderul Ligii 1 până în iunie 2020. În momentul în care Culio va încheia acest contract, argentinianul, unul dintre oamenii importanți din istoria recentă a CFR-ului, va avea 37 de ani și probabil se va retrage.

Emmanuel Culio are un salariu de 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj
Emmanuel Culio vrea să se retragă din cariera de jucător de la CFR Cluj în vara lui 2020

CFR Cluj a mai prelungit contractele a doi veterani în pauza de iarnă

Emmanuel Culio nu este singurul jucător care a avut negocieri de prelungire a contractului în pauza de iarnă. Tot în situația lui s-au aflat căpitanul Mario Camora și fundașul central Paulo Vinicius. Dacă Mario a obținut o prelungire de contract pentru încă trei ani, până în vara lui 2022, Vinicius va rămâne la CFR, la fel ca și Culio, până în iunie 2020.

Culio și Vinicius s-au prezentat târziu inclusiv la revenirea din vacanță, tocmai pentru a-și negocia noile contracte. Ei au ajuns mai târziu în cantonamentul din Antalya și nici nu au jucat în primele amicale. Camora, de care s-a interesat și FCSB, și Rizespor, a semnat în Antalya prelungirea cu CFR.

Emmanuel Culio are un salariu de 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj
Mario Camora și Paulo Vinicius și-au prelungit și ei recent contractele cu campioana CFR Cluj
  • 700.000 de euro este cota actuală a lui Emmanuel Culio, născut pe 30 august 1983, cota maximă fiind de 4 milioane de euro în ianuarie 2012 când era jucătorul lui Galatasaray
  • 25 de meciuri a jucat Culio pentru CFR în actualul sezon, încasând 4 cartonașe roșii: 3 în Liga 1 (Chiajna, Iași, Sepsi) și unul în returul cu Malmo