Sport

Emmanuel Culio, pus la zid după Jablonec – CFR Cluj 1-0: ”Poate să fie secund sau poate la old boys”

Revenit odată cu Dan Petrescu, Emmanuel Culio a dezamăgit în meciul Jablonec - CFR Cluj 1-0 și și-a atras multe critici.
17.09.2021 | 12:38
Emmanuel Culio, pus la zid după Jablonec - CFR Cluj 1-0: ”Poate să fie secund sau poate la old boys”
Revenit odată cu Dan Petrescu, Emmanuel Culio a dezamăgit în meciul Jablonec - CFR Cluj 1-0 și și-a atras multe critici. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Campioana României a plecat învinsă din Cehia după un gol primit din penalty în urma unei gafe a lui Bălgrădean și un henț pe linia porții a șlui Camora, care a văzut și cartonașul roșu.

Ardelenii sunt pe ultimul loc în Grupa D din Conference League și vor întâlni în etapa a doua, pe teren propriu, formația daneză Randers.

Emmanuel Culio, prestație mediocră în Jablonec – CFR Cluj 1-0

Este greu de găsit un remarcat în echipa lui Dan Petrescu la partida Jablonec – CFR Cluj 1-0, din prima etapă a Grupei D din Conference League, dar la capitolul dezamăgiri crunte se regăsește cu siguranță Emmanuel Culio.

ADVERTISEMENT

”Deac deja e într-o lipsă de formă de câteva meciuri, dar nu din cauze extrasportive. Sunt niște probleme vizibile. Culio poate să fie secund, cum zicea Dan Petrescu, sau poate la old boys.

N-are nicio treabă, nici pregătire fizică. Trebuie un pic întinerită echipa. Nu știu dacă mai poate să-i ridice pe bătrâneii ăștia la nivelul la care erau”, a declarat Gabi Balint la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Balint nu l-a iertat nici pe Bălgrădean

”CFR trăiește din amintiri. Jucătorii au rămas doar cu numele. Sunt departe de forma pe care o arătau odată. La unii, mai este și lipsa de pregătite, la care se adaugă și anii în plus, au încărunțit deja.

Nu știu dacă Dan Petrescu va mai aduce echipa la ce a fost acum doi ani, va fi greu, sunt jucători care au deja o vârstă și e greu să îi mai motivezi. Jablonec e o echipă bunicică din campionatul Cehiei, unul destul de bun, o echipă destul de organizată, cu o viteză în plus față de CFR.

ADVERTISEMENT

În prima repriză, Bălgrădean a fost cel mai bun de la CFR, iar apoi a stricat totul cu acea gafă de la gol. Dar nu cred că e o echipă care să bată CFR-ul pe care îl știm noi. Azi nici nu se punea problema unei victorii a lui CFR”, a mai spus Balint.

Omrani, luat și el în vizor

CFR Cluj a contat prea puțin în ofensivă în partida cu Jablonec, iar acest lucru i-a costat. Fostul mare portar Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de jocul campioanei României și l-a atacat foarte dur pe atacantul Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii cu Jablonec, Dan Petrescu și-a început discursul într-o notă pozitivă, felicitându-și elevii pentru atitudine, după care s-a lansat într-o adevărată tiradă la adresa fostului antrenor, Marius Șumudică, criticând strategia aleasă în vară și pregătirea fizică de la începutul acestui sezon.

Extrem de nervos din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse, Șumudică i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu și este de părere că titlurile câștigate de CFR Cluj cu acesta pe banca tehnică sunt de fapt meritul fostului președinte Marian Copilu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik