Fotbal intern

CFR Cluj dă lovitura! “Acești jucători vor semna cu noi!” Ce se întâmplă cu George Țucudean

27.01.2019 | 08:47
Emmanuel Culio și Paulo Vinicius se bucură după o victorie a CFR-ului! Cei doi vor semna noile contracte cu formația din Gruia

Daniel Stanciu a anunnțat că Emmanuel Culio (35 de ani) și Paulo Vinicius (34 de ani) au decis să își prelungească înțelegerile cu CFR Cluj, după ce ardelenii au ajuns la un acord și cu Mario Camora, cel care a semnat noul contract valabil pe trei sezoane.

Directorul sportiv al campioanei României susține că a ajuns la un acord cu Emmanuel Culio și Paulo Vinicius pentru ca aceștia să semneze noile contracte. Mai mult, oficialul din Gruia a anunțat că nu va mai ajunge niciun fotbalist sub comanda lui Antonio Conceicao în această iarnă și că ardelenii nu doresc să renunțe la serviciile lui George Țucudean, atacant aflat pe lista de transferuri a francezilor de la FC Nantes.

Emmanuel Culio și Paulo Vinicius semnează noile contracte cu CFR Cluj

“Culio a venit în Antalya, a făcut o conferință de presă și a spus că lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Urmează și Vinicius! Cred că săptămâna viitoare, când vom fi la Cluj, acești jucători vor semna cu noi. Cât despre Țucudean, noi ne dorim să păstrăm acest nucleu de jucători. S-a interpretat, s-a fabulat, dar nu este nimic adevărat. Nu dorim să aducem niciun jucător, nu dorim să renunțăm la niciun jucător“, a spus Daniel Stanciu la TV Digi Sport.

Emmanuel Culio se bucură după un gol înscris pentru CFR Cluj
Emmanuel Culio se bucură după un gol înscris pentru CFR Cluj

În urmă cu o săptămână, Emmanuel Culio a susținut o conferință de presă în stagiul de pregătire al CFR-ului din Turcia, iar fotbalistul în vârstă de 35 de ani a anunțat că vrea ca să își încheie cariera la gruparea din Gruia. “Eu vreau să îmi termin cariera la CFR Cluj. Cred că sunt aproape să semnez un nou contract. Vreau să mai joc 1-2 ani. Vreau să rămân la Cluj și după ce îmi închei cariera. Aici a început cariera mea, am jucat în Champions League. CFR mi-a dat tot. Eu sunt mulțumit. Familia mea e foarte fericită la Cluj”, spunea Culio.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri