Sport

Emmanuel Macron, pus pe glume cu Kylian Mbappe la Palatul Elysee. Replica devenită virală

Emmanuel Macron l-a invitat pe Kylian Mbappe la Palatul Elysee. Replica președintelui Franței la adresa starului PSG care a devenit virală.
29.02.2024 | 06:30
Emmanuel Macron pus pe glume cu Kylian Mbappe la Palatul Elysee Replica devenita virala
Kylian Mbappe va juca din sezonul viitor la Real Madrid. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Emmanuel Macron s-a întâlnit cu Mbappe la Palatul Elysee. Starul naționalei Franței a fost singurul jucător de la PSG invitat. La eveniment a participat și emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani și președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Emmanuel Macron, glume cu Mbappe pe covorul roșu

Emmanuel Macron este apropiat de Kylian Mbappe și îl apreciază foarte mult. Președintele Franței a fost unul dintre primii care l-au consolat după ce au pierdut dramatic finala Campionatului Mondial în fața Argentinei.

ADVERTISEMENT

Șeful de stat l-a primit pe atacant pe covorul roșu la Palatul Elysee deși Kylian Mbappe a anunțat că va pleca de la Paris Saint Germain la finalul acestui sezon și a semnat deja cu Real Madrid.

Mbappe a defilat la intrare la 10 minute după sosirea președintelui lui PSG. El i-a salutat pe Emmanuel Macron și pe Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, cu care a purtat și o scurtă discuție înainte de cină.

ADVERTISEMENT

Președintele Franței nu a putut să se abțină și i-a spus lui Kylian Mbappe conform AS.ro: „Îmi vei crea și mai multe probleme”.

Emmanuel Macron reușise să îl convingă pe Kylian Mbappe să își prelungească înțelegerea cu PSG

Emmanuel Macron a avut un rol important în decizia lui Kylian Mbappe de a-și mai prelungi contractul cu PSG cu în 2022. Fotbalistul s-a întâlnit cu președintele Franței și emirul Qatarului.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a decis să nu mai continue pe Parc des Princes, însă anunțul atacantului i-a înfuriat la culme pe ultrașii lui PSG, care l-au fluierat și huiduit la ultimul meci cu Rennes, scor 1-1.

Momentul tensionat a fost simțit și de crainicul stadionului, care le-a cerut suporterilor să îl încurajeze pe Kylian Mbappe, însă acest lucru nu s-a întâmplat, asta și pe fondul jocului slab al parizienilor.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are un sezon excelent la PSG, unde a reușit 32 de goluri și 7 pase decisive în 32 de meciuri, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din lume.

ADVERTISEMENT