Life

Emmanuel şi Brigitte Macron, 25 de ani diferenţă de vârstă şi o poveste de dragoste neobişnuită. Cum s-au cunoscut

Între Emmanuel Macron și Briggite Trogneux există o diferență de vârstă de 25 de ani, însă asta nu îi împiedică să se iubească. S-au cunoscut pe vremea când actualul președinte al Franței avea 15 ani.
24.04.2022 | 13:16
Emmanuel si Brigitte Macron 25 de ani diferenta de varsta si o poveste de dragoste neobisnuita Cum sau cunoscut
Povestea incredibilă de dragoste dintre Emmanuel și Brigitte Macron. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emmanuel Macron, în vârstă de 44 ani, și-a întâlnit soția când era doar un puști. Când avea 17 ani, i-a făcut o promisiune inedită lui Briggite Trogneux. Cu toate că aceasta nu l-a luat în serios, el avea să-și atingă obiectivul.

Povestea incredibilă de dragoste dintre Emmanuel şi Brigitte Macron. Sunt 25 de ani diferență între ei

Emmanuel Macron, care în acest moment se luptă pentru un al alt mandat la președinție cu Marine Le Pen, a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție pe vremea când avea numai 15 ani. Doi ani mai târziu, i-a promis că se vor căsători, însă Briggite nu l-a luat în serios.

ADVERTISEMENT

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus, ‘Orice vei face, eu o să mă însor cu tine’”, a declarat Brigitte Macron într-un interviu mai vechi, conform Mediafax. 

Relația dintre ei a început un mai târziu. Briggite era la acea vreme căsătorită și avea deja trei copii. Aceasta era responsabila grupului de teatru al școlii unde Emmanuel Macron era elev. El era împătimit al literaturii și a jucat într-una din piesele coordonate de viitoarea lui soție.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Macron s-a mutat la Paris pentru a-și continua studiile, cei doi îndrăgostiți au continuat să țină legătura și vorbeau tot timpul la telefon. Brigitte a dezvăluit că deși avea o vârstă fragedă, Emmanuel era foarte matur. Putea purta cu ușurință discuții cu adulții și i-a câștigat inima.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brigitte Macron (@brigitte.macronoff)

„Pas cu pas, el a reușit să spargă toate barierele, cu răbdare. El avea relații de egalitate cu adulții”, și-a amintit Brigitte.

ADVERTISEMENT

Pentru că dragostea dintre ei era prea mare pentru a fi la distanță, Brigitte s-a mutat în capitala Franței și a divorțat de soțul său de la acea vreme. Ea și Emmanuel Macron și-au oficializat relația în anul 2007.

Emmanuel Macron și soția lui nu pot sta mai mult de o oră și jumătate fără să își vorbească

Într-o biografie scrisă de jurnalista franceză Gaël Tchakaloff, apropiată al lui Emmanuel Macron încă din anul 2016, a scos la iveală noi detalii despre incredibila poveste de dragoste dintre președintele francez și soția lui.

ADVERTISEMENT

Jurnalista i-a urmărit îndeaproape timp de un an și jumătate. În anul 2021, a lansat cartea Tant Qu’on Est Tous les Deux (Atâta timp cât suntem împreună). Aceasta include citate ale lui Brigitte Macron dar și a altor apropiați ai cuplului.

Astfel, a ieșit la iveala faptul că Emmanuel și Brigitte Macron sunt o pereche unită în toate și nu iau nicio decizie înainte de a se consulta unul cu celălalt.

Surse care au decis să rămână anonime au spus despre Prima Doamnă că este dedicată succesului soțului său. De asemenea, ei și-au amintit despre felul în care aceștia se comportau la începutul relației. Mama președintelui, Francoise Nogues, a vorbit și ea în exclusivitate cu autoarea despre prietenia ei strânsă cu Brigitte.

Tchakaloff a dezvăluit în cartea sa faptul că președintele și soția nu stau nici măcar două ore fără să vorbească unul cu celălalt.

„Nu trece niciodată o oră și jumătate fără să vorbească între ei. Au un program comun. Ei știu minut cu minut ce face celălalt. Ei sunt convinși că a fi un cuplu îți crește individualitatea”, a povestit Tchakaloff, conform unui articol Daily Mail.

 

ADVERTISEMENT