Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Emmanuel Yeboah, cu lacrimi în ochi după CFR Cluj – Lazio 0-0: „E afectat de ratarea transferului!” Video Exclusiv

Emmanul Yeboah a fost surprins cu lacrimi în ochi după eliminarea CFR-ului din Conference League. Atacantul a intrat în minutul 84 al meciului retur cu Lazio.
24.02.2023 | 11:51
Emmanuel Yeboah cu lacrimi in ochi dupa CFR Cluj  Lazio 00 E afectat de ratarea transferului Video Exclusiv
Emmanuel Yeboah a fost surprins cu lacrimi în ochi la finalul partidei CFR Cluj - Lazio 0-0 în Conference League. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a părăsit Conference League, după 0-0 pe teren propriu, iar Lazio își va afla vineri, 24 februarie, adversara din optimile celei de-a treia competiții europene. Cristian Balaj a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că unul dintre jucătorii afectați de eșec a fost atacantul Emmanuel Yeboah.

Cristi Balaj consideră că absența lui Yuri a fost decisivă la fazele fixe în meciul retur cu Lazio: „Ne-ar fi ajutat”

Nana Boateng și Yuri au fost doi dintre jucătorii cheie ai celor de la CFR Cluj pe care Dan Petrescu nu s-a putut baza pentru meciul retur de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, fiind suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. Cristi Balaj, președintele campioanei României, consideră că absența fundașului brazilian din centrul apărării a slăbit forța ardelenilor la fazele fixe.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Legat de absențe, Boateng la mijlocul terenului e un jucător căruia i-am simțit lipsa. Probabil dacă ar fi fost Yuri în mod special la fazele ofensive, fazele fixe că până la urmă diferența și singurul gol înscris în cele două parte a fost dintr-o fază fixă. Yuri probabil ne-ar fi ajutat.

Asta nu înseamnă că trebuie să nu-l remarcăm pe Kolinger care l-a anihilat efectiv pe Immobile. Cel mai bun meci de când a venit la CFR Cluj. Meriță toți jucătorii să fie felicitați”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Singurul gol al „dublei” manșe a fost înscris de Ciro Immobile în meciul tur de la Roma.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Yeboah, cu lacrimi în ochi la finalul meciului CFR Cluj – Lazio: „E afectat de transferul ratat la Slavia Praga”

Emmanuel Yeboah a fost subiectul unui transfer bombă între CFR Cluj și Slavia Praga, foste adversare în grupele Conference League. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fosta echipă a lui Nicolae Stanciu a bătut palma cu ardelenii pentru 2,5 milioane de euro în perioada de mercato din iarnă.

În cele din urmă, transferul nu s-a realizat pentru că cehii au schimbat termenii înțelegerii, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Cristi Balaj consideră că negocierile purtate în iarnă l-au afectat pe atacantul ghanez.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă a fost surprins. Cu Yeboah am discutat pentru că a venit persoana care l-a crescut, persoana care deține clubul care l-a crescut, oarecum, este părintele lui spiritual și a avut o discuție serioasă cu el în urma căreia lui Yeboah i-a apărut lacrimi în ochi pentru că îi pasă.

A avut o discuție serioasă după meci și sunt convins. Yeboah a rămas în continuare supărat, afectat de transferul ratat la Slavia Praga. Îl vedeți că joacă în continuare. Însă în acest moment și noi aveam așteptări mai mari de la el. Îi cunoaștem calitățile și din acest punct de vedere nu suntem îngrijorați. Singurul lucru este dialogul și susținerea pe care trebuie să i-o arătăm pentru că este un băiat tânăr”, a declarat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Emmanuel Yeboah a ratat șansa de a marca în meciul cu Lazio dintr-o poziție excelentă: „Rămâne dezamăgirea”

Emmanuel Yeboah a intrat în minutul 84 al partidei de la Cluj, când l-a înlocuit pe Rangelo Janga. Atacantul în vârstă de 19 ani a ratat dintr-o poziție excelentă după pasa primită de la Braun. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, consideră că fotbalistul ghanez a avut o șansă uriașă de a scrie istorie.

„Rămâne, apropo că Yeboah a avut aceste lacrimi în ochi după ce acea persoană i-a spus că trebuie să fie mai concentrat. Faptul că a avut lacrimi în ochi e foarte bine. Rămâne totuși dezamăgirea că putea să pună un lat simplu. Aia înseamnă o minimă valoare. Dacă nu pui latul simplu.

Asta că a fost surprins. Păi ce, nu juca fotbal? L-a luat cineva de pe terenul de antrenament. Intri concentrat. Ai un lat pentru istorie. E ușor să comentăm, dar el a avut oportunitate. Aici se face diferența între jucătorii mari și jucătorii care doar promit”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

„Jucătorii care intră din postura de rezervă nu au voie să fie supărați”

Cristi Balaj a făcut o ultimă remarcă, mărturisind că jucătorii care intră de pe banca de rezerve trebuie să aibă o atitudine pozitivă în teren, stare care de multe ori poate face diferența. „Știu un singur lucru. Atunci când intri în teren, mai ales când intri din postura de jucător de rezervă, nu ai voie să fii supărat.

De fiecare dată jucătorii în momentul în care înlocuiesc un coleg, chiar dacă se întâmplă în ultimele minute de joc, trebuie să aibă o atitudine pozitivă. Asta le spunem de fiecare dată și aici se face diferența pentru că acea atitudine, acel spirit, face uneori diferența de a intra mingea în poară și a nu lovi bara”, a încheiat Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT