Fotbal international

Emoții imense în grupa H de la Campionatul Mondial! Luis Suarez a început să plângă în timpul meciului, iar jucătorii Coreei de Sud așteptau pe teren rezultatul final de la Uruguay – Ghana

Meciurile din ultima rundă a grupei H de la Campionatul Mondial din Qatar au adus emoții imense pentru fotbaliștii tuturor echipelor.
02.12.2022 | 20:35
Emotii imense in grupa H de la Campionatul Mondial Luis Suarez a inceput sa planga in timpul meciului iar jucatorii Coreei de Sud asteptau pe teren rezultatul final de la Uruguay  Ghana
Emoții imense în grupa H de la Campionatul Mondial. Sursă foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Uruguay a reușit să câștige meciul cu Ghana, scor 2-0, însă victoria obținută de Coreea de Sud împotriva Portugaliei, scor 2-1, i-a trimis pe Luis Suarez și compania pe locul trei în grupă, declanșând o mulțime de lacrimi amare.

Emoții imense în grupa H de la Campionatul Mondial

Uruguay a fost la un pas să se califice mai departe de faza grupelor la Campionatul Mondial, însă selecționata lui Diego Alonso a fost eliminată în cele din urmă de la turneul final.

ADVERTISEMENT

Sud-americanii au învins-o pe Ghana, scor 2-0, însă ar mai fi avut nevoie de un singur gol pentru a termina grupa H pe locul doi, după Portugalia.

Asta pentru că portughezii au pierdut meciul contra Coreei de Sud, scor 1-2, deși aceștia au deschis scorul în minutul 5 prin Ricardo Horta. Golul victoriei asiaticilor a fost marcat în minutul 90+1 de către Hee-Chan Hwang.

ADVERTISEMENT

Când a auzit că Portugalia a primit și al doilea gol de la Coreea de Sud, Luis Suarez a izbucnit în lacrimi, dar a sperat până în ultimul moment că unul dintre colegii săi va reuși să mai înscrie un gol în poarta Ghanei, mai ales că au fost dictate 8 minute de prelungiri.

De cealaltă parte, jucătorii asiatici au așteptat pe teren cu sufletul la gură finalul meciului dintre Uruguay și Ghana, iar când totul s-a terminat, Heung-Min Son, starul lui Tottenham, a izbucnit în lacrimi de fericire pentru calificarea naționalei țării sale.

ADVERTISEMENT

Uruguayenii au sărit la gâtul arbitrului

Uruguayenii au acceptat cu greu eliminarea de la Campionatul Mondial și au sărit la gâtul arbitrului, după o fază controversată petrecută în minutul 90+3, în urma unei intervenții a lui Alidu Seidu asupra lui Edinson Cavani.

Pe reluări s-a văzut un contact în careu între cei doi fotbaliști, însă arbitrul a considerat că nu este cazul să dicteze lovitură de la 11 metri pentru Uruguay.

ADVERTISEMENT

Sud-americanii au protestat vehement și camerele l-au surprins pe Luis Suarez care gesticula în semn de lehamite la adresa deciziei luate de arbitru.

Fluierul final a adus o serie de reproșuri ale fotbaliștilor lui Diego Alonso la adresa arbitrului, fiind de părere că trebuia dictat un penalty la incursiunea în careu a lui Edinson Cavani.

  • 4 puncte a făcut Uruguay în grupa H
ADVERTISEMENT