Emoţii în startul finalei de la Roma! Simona Halep, la un pas de accidentare: ”Putea să fie urât!” Video

Traian Terzian   
în Simona Halep
21/09/2020, 16:03
Emoţii în startul finalei de la Roma! Simona Halep, la un pas de accidentare: ”Putea să fie urât!” Video
Simona Halep a fost la un pas de accidentare urâtă în startul meciului cu Karolina Pliskova din finala de la Roma. Sursă foto: Twitter

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost la un pas de accidentare urâtă în startul meciului cu Karolina Pliskova din finala de la Roma.

Românca are amintiri triste de la turneul din capitala Italiei, după ce în 2017, la finala cu Elina Svitolina, s-a accidentat la glezna de la piciorul drept și a pierdut apoi în fața ucrainencei.

Halep are un parcurs impresionant la actuala ediție a Internaționalelor Italiei, cedând un singur set în semifinala cu Garbine Muguruza.

Simona Halep, aproape de o accidentare în finala de la Roma

În cel de-al doilea ghem al finalei de la Roma cu Karolina Pliskova, Simona Halep a fost aproape să se accidenteze. Românca a plecat în alunecare după o minge a cehoaicei, dar piciorul i s-a blocat în zgură.

Simona a căzut și toți fanii ei s-au temut că ar putea fi un nou deznodământ identul, cu cel de la meciul de acum trei ani cu Svitolina. Din fericire, jucătoarea noastră s-a ridicat și a făcut semn că totul este în regulă.

”La naiba! Putea să fie urât pentru Simona”, a scris un pe Twitter, în timp ce contul WTA a notat: ”Nici măcar o cădere urâtă pe linia de fund nu o poate opri până acum”.

Simona Halep are un start fulminant de meci și i-a administrat un sec 6-0 în primul set cehoaicei Karolina Pliskova.

Închide ×