Life

Emoții la Căsătoriți pe nevăzute, ediția din 19 octombrie. Suspans pentru mireasă: „N-am cum să spun altceva”

Emoții în noua ediție a emisiunii de dating Căsătoriți pe nevăzute, din 19 octombrie. Mireasa va avea parte de suspans la nuntă.
19.10.2021 | 14:38
Emotii la Casatoriti pe nevazute editia din 19 octombrie Suspans pentru mireasa Nam cum sa spun altceva
Emoții la Căsătoriți pe nevăzute, ediția din 19 octombrie. Suspans pentru mireasă: „N-am cum să spun altceva” Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Ultimul cuplu format din cei patru experți ai show-ului Căsătoriți pe nevăzute va ajunge în fața ofițerului de la Star Civilă. Cei doi tineri se vor întâlni, pentru prima dată, la propria lor nuntă.

Este vorba despre Mihai și Andra, care ar avea un grad ridicat de compatibilitate, după cum au declarat experții show-ului. Vizibil emoționați, cei doi vor lua parte la nuntă și vor vedea dacă experții au avut dreptate în privința lor.

ADVERTISEMENT

Echipa emisiunii este alcătuită din Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, geneticianul Mircea Iliescu, Victor Toriani, psihoterapeut și psiholog clinician, și expertul în tehnica seducției Taher Sonu.

Emoții la Căsătoriți pe nevăzute, ediția din 19 octombrie

Mihai și Andra, ultimul cuplu format la Căsătoriți pe nevăzute, vor avea prima întâlnire chiar la propria lor nuntă. Cei doi au fost aleși de către experții care constituie echipa emisiunii.

ADVERTISEMENT

Aceștia au considerat că Mihai și Andra sunt compatibili și că între ei s-ar putea crea o legătură amoroasă. Astfel, cei doi tineri și-au făcut curaj și au luat parte la cel mai urmărit experiment social din acest moment.

Andra nu a avut niciodată o relație adevărată până la 32 de ani și dorința ei este să-și găsească jumătatea, acea persoană specială cu care să-și împartă viața.

ADVERTISEMENT

Mihai își dorește o parteneră cu care să aibă o relație serioasă și de lungă durată. Așteptările celor doi cu privire la partenerul ideal sunt similare.

„Sunt foarte agitată, scuze! Mă bucur să te cunosc”, îi va spune Andra viitorului ei soț, în ediția de astăzi a emisiunii de la Pro TV, difuzată de la 21:30.

ADVERTISEMENT

Mireasa are o părere foarte bună despre viitorul ei partener de viață, așa cum reiese din declarațiile ei. „E un băiat foarte drăguț, a zâmbit tot timpul!”, spune Andra.

Atunci când este întrebat dacă vrea să o ia de soție pe noua lui parteneră, Mihai răspunde într-un mod inedit, care îi provoacă emoții miresei. „Ești superbă! N-am cum să spun… altceva decât DA!”, este răspunsul bărbatului.

În ediția de astăzi, 19 octombrie, telespectatorii vor vedea și cum decurg lucrurile pentru celelalte cupluri. Adrian și Daniela au plecat în luna de miere, Georges și Cristina discută despre viitor, iar Loredana și Daniel se află în primele zile de locuit împreună.

Totodată, fanii vor vedea cum decurge relația dintre Emilian și Andreea, primul cuplu al emisiunii, potrivit comunicatului transmis de Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”