Life

Emoții mari pentru Amalia Enache. Ce se întâmplă cu fetița ei: ”Mă pregătesc psihic”

Amalia Enache are emoții mari pentru fetița sa. Prezentatoarea Știrilor Protv a dezvăluit ce se întâmplă cu Alma. ”Mă pregătesc psihic”, precizează ea.
02.09.2022 | 11:45
Emotii mari pentru Amalia Enache Ce se intampla cu fetita ei Ma pregatesc psihic
Fiica Amaliei Enache va face un pas important în viață. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Enache (45 ani) este cuprinsă de emoții mari. Fetița sa, Alma, și care are 6 ani, va face în această toamnă un pas important în viața ei.

Amalia Enache, despre noul pas din viața fiicei sale: ”Mă pregătesc psihic”

Prezentatoarea Știrilor Protv va avea de acum încolo o responsabilitate aparte pentru fiica sa și se pregătește psihic. Asta deoarece Alma va intra în clasa zero și va deveni școlăriță.

ADVERTISEMENT

Amalia Enache a ales ca cea mică să urmeze un învățământ privat, fiindcă are nemulțumiri față de cel la stat. Vedeta de la Protv pune mult accent pe școală și își dorește tot ce este mai bun pentru propriul copil.

Amalia Enache consideră că o unitate de învățământ de stat are un program nepotrivit pentru elevi, ”neadaptat societății”.

ADVERTISEMENT

”În primul rând, eu mă pregătesc psihic, pentru că îmi dau seama că urmează perioada asta în care noi am fost dependente de vacanțe. Una e grădinița. Pentru mine, școala a fost foarte importantă.

Mi se pare că sunt produsul unei munci foarte bune ale mele în școală și atunci pun foarte multă valoare în școală! Pe de altă parte, știu că asta înseamnă multă responsabilitate și  cumva că s-a încheiat “Dolce far niente” ăsta, și cumva trebuie să avem niște sarcini (…)

ADVERTISEMENT

Nu, nu este o școală de stat, din cauza programului și a faptului că mi se pare că învățământul românesc nu e deloc adaptat societății. Peste tot în lume, în Franța, în Marea Britanie, copiii merg dimineața și îi iei după-amiază de la școală”, a detaliat Amalia Enache pentru Click!

Fiica Amaliei Enache va purta uniformă la școală

Amalia Enache este de părere că emoțiile sunt mai accentuate pentru ea, decât pentru Alma, deoarece fetița nu știe în totalitate ce o așteaptă, de exemplu, temele.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a mai mărturisit și că Alma nu a avut o preferință în alegerea rucsacului, iar referitor la vestimentație, fiica sa va trebui să poarte uniformă, așa cum solicită școala unde a înscris-o.

Alma este fiica Amaliei Enache din căsnicia pe care jurnalista o are cu Claudiu Anghel, de profesie make-up artist. Bărbatul este mai tânăr cu 10 ani decât ea, dar acest lucru nu i-a împiedicat să se căsătorească.

ADVERTISEMENT