Fotbal intern

Emoții mari pentru Dinamo înainte de plecarea la Cluj. Joi se face o nouă testare COVID-19. Exclusiv

31.03.2021 | 08:10
Emotii mari pentru Dinamo inainte de plecarea la Cluj Joi se face o noua testare COVID19 Exclusiv
ADVERTISEMENT

Emoțiile continuă pentru Dinamo înainte de meciul cu CFR Cluj, după ce joi se va face o nouă testare COVID-19 pentru tot lotul lui Gigi Mulțescu.

Dinamo se va deplasa dumincă în Gruia, unde o va întâlni pe CFR Cluj, un meci foarte important ținând cont că băieții lui Gigi Mulțescu vin după o înfrângere în fața ultimei clasate, Poli Iași și sunt abia pe locul 14.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate situația „câinilor” infectați cu coronavirus și care nu au făcut deplasarea la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu.

Joi, totul lotul lui Dinamo va fi testat din nou

FANATIK a aflat că joi dimineața întreg lotul echipei din Ștefan cel Mare va reface din nou testele pentru COVID-19, iar printre cei care testați, va fi și căpitanul Ante Puljic, care revine din Croația, unde a fost izolat cu coronavirus, informație prezentată tot de către site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

După aflarea rezultatelor, Dinamo va face deplasarea la Cluj abia în dimineața zilei de duminică, pentru partida care va avea loc luni seară, de la ora 20:30.

Dinamo a profitat de pauza dedicată meciurilor echipelor naționale și a disputat un meci amical împotriva puternicei Dinamo Kiev, pierdut însă cu 3-0 în capitala Ucrainei și are un avantaj față de clujeni având doar un singur jucător plecat la loturile echipei naționale: Mihai Eșanu, spre deosebire de campioana, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ce jucători au ieșit pozitivi la ultima testare

La ultima testare efectuată înainte de amicalul cu Dinamo Kiev, nu mai puțin de au fost depistați pozitiv la noul coronavirus: Paul Anton, Ante Puljic, Steliano Filip și Adam Nemec, la care se adaugă și doi maseori.

Ba, mai mult, ulterior nu au mai făcut deplasarea nici portarul norvegian Gudmund Kongshavn și mijlocașul Vlad Achim, după ce testul lui Kongshavn a fost neconcludent, în timp ce al lui Achim a ieșit pozitiv, informație prezentată în premieră tot de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și ghinioanele nu se opresc aici! „Decarul” lui Gigi Mulțescu, Gevaro Nepomuceno s-a accidentat în partida dintre Curacao și cea a Sfântului Vincent și Grenadine și ar putea lipsi până la finalul sezonului din Liga 1. Nici Adam Nemec și-a revenit 100% după accidentare și mai are de tras pentru a reveni în primul unsprezece.

  • 6 jucători infectați a avut Dinamo înainte de meciul de la Kiev
  • 6 zile mai are la dispoziție Gigi Mulțescu pentru a recupera jucătorii cu probleme
ADVERTISEMENT