Emoţii pentru Cosmin Contra! Adrian Rus s-a accidentat în Zalaegerszeg – MOL Fehervar 3-3: “Era ameţit, dar nu a fost comoţie”

Andrei Șchiopu   
în Echipa nationala
02/11/2019, 23:45
Emoţii pentru Cosmin Contra! Adrian Rus s-a accidentat în Zalaegerszeg – MOL Fehervar 3-3: “Era ameţit, dar nu a fost comoţie”
Adrian Rus. Sursă foto: molfehervarfc.hu

Cosmin Contra are emoții înainte de meciurile cu Suedia și Spania, pentru că Adrian Rus a ieșit accidentat de pe teren în minutul 85 al meciului dintre Zalaegerszeg și MOL Fehervar, încheiat 3-3. Adrian Rus, unul dintre titularii din meciul cu Norvegia, care s-a remarcat în mod pozitiv, a început să fie titular la echipa de club, dar a fost nevoit să părăsească terenul în urma unei ciocniri cu un adversar.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,83 este cota pentru 1 la meciul România– Suedia. Vezi aici toate cotele!

Adrian Rus s-a accidentat și îi dă emoții lui Cosmin Contra

Adrian Rus se află pe lista preliminară a jucătorilor convocați la naționala României pentru meciurile cu Suedia și cu Spania, dar accidentarea fundașului îi dă emoții șui Cosmin Contra, care speră ca jucătorul să nu fi primit o lovitură mai serioasă. După o coliziune, Adrian Rus a fost amețit, așa că am decis să-l înlocuim imediat. Din fericire, testele au arătat că nu a fost vorba de o comoție, astfel încât jucătorul nostru a putut să călătorească acasă la Székesfehérvár în autobuzul echipei împreună cu restul coechipierilor”, s-a arătat într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.

Adrian Rus a fost titular în meciul cu Zalaegerszeg, o partidă spectaculoasă care s-a terminat 3-3, iar echipa lui Rus a ratat șansa să se detașeze și rămâne pe primul loc cu 23 de puncte, la egalitate cu Mezokovesd.

  • 23 de ani a împlinit Adrian Rus pe 18 martie

Adrian Rus a fost unul din remarcații după meciul cu Norvegia

În ciuda vârstei fragede pe care o are, Adrian Rus a fost titularizat de Cosmin Contra în meciul cu Norvegia și a fost remarcat la sfârșitul meciului și a spus că România putea obține victoria în duelul cu nordicii: „N-a fost simplu, mai ales în prima repriză, când nu prea am reușit să ne creăm ocazii. După pauză a venit însă penalty-ul, apoi golul lui Mitriță, am mai avut câteva contraatacuri bune, neconcretizate din păcate”.

„Îmi pare tare rău că am pățit necazul cu egalarea din prelungiri. Norvegienii au jucat cu 3 vârfuri de prin minutul 60, eram om la om eu, Nede și Benzar. Probabil toți cei care ne aflam atunci în careu am urmărit mingea, am scăpat din priviri apariția lui Sorloth, care a deviat de lângă Romario. E câte puțin vina tuturor pentru acest rezultat, care ne lasă totuși deschise porțile către calificare”, a mai spus Adi Rus.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Adrian Rus, conform transfermarkt.com
Închide ×