Emoții pentru Craiova! Cosic și Nistor riscă să rateze meciul cu CFR Cluj. Bancu nu va juca împotriva Astrei

Andrei Șchiopu   
în Universitatea Craiova
19/07/2020, 21:22
Emoții pentru Craiova! Cosic și Nistor riscă să rateze meciul cu CFR Cluj. Bancu nu va juca împotriva Astrei
Emoții pentru Craiova! Uros Cosic riscă să rateze meciul cu CFR Cluj, iar Nicușor Bancu nu va juca împotriva Astrei. Sursă foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova are emoții mari pentru finalul sezonului, la care pot câștiga campionatul după o pauză de 29 de ani.

Uros Cosic a primit cartonașul galben în minutul 63 al meciului cu FC Botoșani și riscă să rateze derby-ul cu CFR Cluj.

Totodată, Nicușor Bancu a fost avertizat în minutul 12 și va rata meciul cu Astra Giurgiu din etapa viitoare, dar va putea fi pe teren în derby-ul cu CFR.

Emoții pentru Craiova, după ce mai mulți jucători riscă să rateze meciul cu CFR Cluj

Universitatea Craiova trăiește periculos finalul de sezon al campionatului și riscă să piardă mai mulți titulari pentru partida cu CFR Cluj din ultima etapă a campionatului, care poate decide titlul.

Uros Cosic a primit al treilea cartonaș galben în play-off și este la un cartonaș galben distanță să rateze meciul cu CFR Cluj din ultima etapă.

Nicușor Bancu va lipsi în meciul cu Astra Giurgiu, dar va fi pe teren în partida cu echipa lui Dan Petrescu.

Și Dan Nistor este în pericol să rateze partida cu CFR Cluj, fostul căpitan al lui Dinamo având deja trei cartonașe galbene primite în play-off.

Oltenii vor amânarea finalei Cupei României

 Mihai Rotaru, patronul Craiovei, propune și amânarea finalei Cupei României, pentru ca FCSB-ul să mai fie motivată în partida cu CFR Cluj.

„Se poate și împinge finala Cupei României în altă dată, fără să-i acuzăm cumva, dar dacă ar câștiga finala nu vor mai avea motive pentru care să joace tare cu CFR-ul, iar CFR-ul ar avea două meciuri ușoare.

Noi cerem să se amâne finala Cupei României, peste tot în lume cupa se joacă după ultima etapă, așa credem noi pentru integritatea campionatului. Interesul pentru competiție riscă să scadă dacă FCSB-ul bate în finală și joacă după cu CFR Cluj”.

„Gigi Becali mi l-a furat pe Andrei Vlad, pentru că noi nu ne gândeam niciodată să-l vindem pe el sub două milioane de euro, dar așa a fost să fie. Aia a fost politica noastră să jucăm cu tinerii, nu am dat meciul nimănui”, a mai spus Mihai Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,15 este cota pentru “sub 1,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×