Nicio categorie

Emoţii pentru Deschamps! Griezmann s-a accidentat şi e incert pentru Peru

19.06.2018 | 09:20
Emoții pentru Deschamps. Griezmann s-a accidentat

Emoţii mari pentru selecţionerul Franţei, Didier Deschamps! Cel mai bun om al naţionalei, Antoine Griezmann, s-a accidentat şi a devenit incert pentru meciul cu Peru, care va avea loc joi, 21 iunie, de la ora 18:00, pe stadionul din Ekaterinburg, singurul stadion de la turneul final al CM din Rusia cu peluzele în afară.

Problema nu a apărut în timpul primul meci al Franţei la turneul final, câştigat cu mari emoţii în faţa Australiei, cu scorul de 2-1 şi în care Griezmann a deschis scorul din penalty, după ce tot el fusese faultat în careu. A fost primul penalty din istoria CM dictat după consultarea de către arbitru a tehnologiei video.

Emoţiile pentru Deschamps au apărut după un banal antrenament

Griezmann, sau Grizou, cum l-au poreclit colegii, asemănându-l cu Zinedine Zidane, căruia i se spunea Zizou, s-a lovit la tendonul lui Achile în timpul unui antrenament. Iniţial nu a dat importanţă momentului, până când au început să apară durerile şi a fost chemat stafful medical, pentru a vedea despre ce este vorba.

Emoții pentru Deschamps . Starul său s-a lovit la tendonul lui Achile. Doctorii vor deide în ziua meciului
Emoții pentru Deschamps . Starul său s-a lovit la tendonul lui Achile

Jucătorul care şi-a prelungit recent contractul cu Atletico Madrid a devenit astfel incert pentru meciul cu Peru, el urmând o pregătire separată alături de alţi doi coechipieri cu probleme minore, Samuel Umtiti şi Thomas Lemar, ultimul urmând a-i fi coleg de club la Madrid. Totuşi, doctorii au spus că vor lua o decizie doar cu câteva ore înaintea meciului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri