Fotbal intern

Emoţii pentru Dinamo înainte de play-out: „E în pericol”

12.04.2021 | 20:34
Emotii pentru Dinamo inainte de playout E in pericol
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo a fost comentată de Ion Crăciunescu, care consideră că formația „câinilor” se află în pericol de retrogradare, mai ales după ultimele meciuri făcute de Poli Iași în campionat.

Fostul arbitru internațional susține că Dinamo are în continuare șanse, dar se află în fața unui pericol mare de o premieră istorică, care poate reprezenta o adevărată pată neagră asupra istoriei „alb-roșilor”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Constantin Zotta a vorbit despre cum arăta Dinamo la începutul sezonului, când toată lumea se gândea că se va bate pentru intrarea în play-off și, de ce nu, și pentru titlul din Liga 1, versus ce se întâmplă acum la formația din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Emoții pentru Dinamo înainte de play-out

Ion Crăciunescu consideră că Dinamo se află într-un mare pericol înainte de play-out-ul Ligii 1. „Mie mi se pare că Iașul se va salva. Pare în revenire, la cum s-a arătat și astăzi.

ADVERTISEMENT

Dinamo e în pericol! Asta nu înseamnă că sunt deja retrogradați”, a spus Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

Constantin Zotta a făcut o comparație a debutului de sezon al lui Dinamo și finalul sezonului regulat: „Nu își imagina nimeni la începutul sezonului, că Dinamo va ajunge ca anul trecut”.

ADVERTISEMENT

„Ideea e că nu are logică ce fac cei de la Dinamo. Nu are logică ce au făcut în fiecare săptămână și în fiecare lună, iar rezultatul e cel pe care îl vedem acum”, a spus fostul arbitru la TV TelekomSpor.

Sfatul lui Ilie Dumitrescu pentru fanii din DDB

Ilie Dumitrescu îi admiră pe suporterii „câinilor” pentru toate sacrificiile făcute pentru ca echipa să continue să există, însă le oferă un sfat, și anume să îi lase și pe alți foști jucători la Dinamo să ocupe poziții de conducere în club.

ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că Dinamo trebuie să fie ajutată și de către foști jucători, precum Ionel Dănciulescu, iar fanii „câinilor” trebuie să înțeleagă acest lucur: „Eu am admirat suporterii lui Dinamo!”

„Dar trebuie să înțeleagă că unele funcții și poziții din club sunt pentru niște oameni care se pricep și care au fost angrenați în club ani de zile. Ce fac ei, e deja un fenomen, nu contest suporterii”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT