Instanţa a decis: Gigi nu iese din puşcărie! Prima REACŢIE

Daniel Vlad   
în Stiri sportive
19/03/2014, 12:05
Instanţa a decis: Gigi nu iese din puşcărie! Prima REACŢIE GALERIE FOTO

UPDATE Gigi Becali a reacţionat imediat la România TV după ce a aflat sentinţa. El susţine că este vorba de o decizie politică şi că va contesta la CEDO hotărîrea luată astăzi de judecători.

UPDATE: Jucătorii au urmărit şi ei decizia luată în cazul lui Gigi Becali. Vestea i-a nemulţumit total. Ei au comentat între ei imediat: “Este incredibil ce-i fac ăştia lui nea Gigi. Îl omoară în închisoare!”.

UPDATE 12.00: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operaţie, au decis judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa.

UPDATE 23:35 În direct la emisiunea “Un show păcătos”, Corneliu Vadim Tudor a făcut o dezvăluire care aruncă în aer fotbalul românesc. 

“Surse judiciare mi-au dezvăluit că miercuri Gigi Becali va fi eliberat pentru 3 luni. El va fi operat de doctorul Ciurea la o clinică privată din Bucureşti. Probabil că a dat dovadă şi Traian Băsescu de sensibilitate”, a declarat Vadim.

UPDATE 10:26 Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa urmează să decidă miercuri dacă va fi lăsat să se opereze în libertate sau sub pază, anunţă România TV.

Vezi video:

Loading the player…

UPDATE 10:00 Gigi Becali a plecat de la Curtea de Apel. A intrat în duba poliţiei cu o cruce de lemn în mînă pe care a arătat-o jurnaliştilor şi celor prezenţi la faţa locului. “Mă operez în România, dar la privat”, a spus Becali în faţa judecătorilor.

UPDATE 09:00. Gigi Becali a ajuns la Curtea de Apel Constanţa. Cînd s-a dat jos din maşină, Gigi a dorit să salute presa, moment în care unul dintre gardieni l-a împins. Latifundiarul din Pipera a luat foc şi s-a răstit la omul legii: “Ce ai? Nu am voie nici să salut lumea? Nu pot să vorbesc?”, i-a strigat Gigi gardianului. Conflictul dintre cei doi a continuat pînă la intrarea în sală, unde Becali este susţinut de Luţu, dar şi de mai mulţi membri ai familiei. 

Patronul Stelei a fost diagnosticat cu hernie de disc cervicală, iar doctorii se tem că acesta ar putea paraliza dacă nu este operat de urgenţă. Gigi a solicitat să fie pus în libertate, pentru a suferi o intervenţie chirurgicală la o clinică din străinătate, însă magistraţii Tribunalului Constanţa au respins cererea.

Decizia a fost contestată, iar Curtea de Apel Constanţa va analiza situaţia latifundiarului din Pipera marţi dimineaţă. Şedinţa magistraţilor va începe la ora 9, iar avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, este optimistă că omul de afaceri va fi eliberat de la Poarta Albă pentru a se putea opera. “Sperăm că va fi eliberat, nu mai este de joacă. Dacă va primi un răspuns pozitiv, domnul Becali va fi pus imediat în libertate”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Gigi.

 

 

Închide ×