Sport

Emoții pentru Hermannstadt în barajul cu Mioveni! Căpitanul Dâlbea, eliminat după 6 minute. Video

Răzvan Dâlbea, căpitanul lui Hermannstadt, a fost eliminat după doar 6 minute ale barajului cu Mioveni.
02.06.2021 | 19:35
Emotii pentru Hermannstadt in barajul cu Mioveni Capitanul Dalbea eliminat dupa 6 minute Video
ADVERTISEMENT

Primul cartonaș galben încasat de Răzvan Dâlbea a fost în minutul 2, în urma unui fault, iar al doilea cartonaș galben l-a primit în minutul 6, după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Marian Șerban.

Astfel, Hermannstadt rămâne fără căpitan în returul barajului cu Mioveni, atunci când echipa avea nevoie imensă de experiența lui Răzvan Dâlbea.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Dâlbea o lasă pe Hermannstadt în 10 oameni, în barajul cu Mioveni

Răzvan Dâlbea este căpitanul lui Hermannstadt și unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai sibienilor, însă, posibil, emoțiile barajului de rămânere în Liga 1 și-au spus cuvântul.

Dâlbea a fost eliminat după 6 minute de la debutul partidei, după ce a primit două cartonașe galbene, cel de-al doilea fault fiind o lovitură dură, cu cotul în figura lui Marian Șerban.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, sibienii au reușit să deschidă scotul în minutul 21, în inferioritate numerică, în urma golului marcat de Yazalde din minutul 21, moment în care fanii de pe stadion au „exlodat” de bucurie.

VEZI VIDEO CU MOMENTUL ELIMINĂRII LUI RĂZVAN DÂLBEA

Mioveni e obligată să înscrie

În turul barajului, pe terenul lui Mioveni, Hermannstadt a remizat, scor 0-0, astfel că echipa lui Alexandru Pelici este obligată să înscrie pentru a promova, pentru că și dacă returul s-ar termina cu scorul de 1-1, Mioveni ar promova, grație golului marcat în deplasare.

ADVERTISEMENT

Totuși, Mioveni nu are meciuri directe prea reușite cu Hermannstadt, în ultimele două partide dintre cele două formații, sibienii nu au primit gol de la Mioveni.

În 2018, Mioveni reușea să marcheze un gol în poarta lui Hermannstadt, însă meciul era câștigat de sibieni, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Hermannstadt a reușit să prindă barajul de rămânere în prima ligă, grație victoriei din ultima etapă a play-out-ului cu FC Argeș, scor 1-0.

Elevii lui Eugen Beza au beneficiat și de victoria Viitorului în duelul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, confruntare la finalul căreia Astra a retrogradat direct în Liga 2, deși, tot în sezonul recent încheiat, fusese la un pas de intrare în play-off.

  • 3 este locul pe care Hermannstadt l-a ocupat în Liga 2, la finalul play-off-ului
ADVERTISEMENT