News

Emoții pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda! I-au dus pe cei doi copii la școală. Foto

09.09.2019 | 15:34
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda și-au dus copiii la școală. sursa foto - facebook

Emoții pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda! Cei doi și-au dus copiii în prima zi de școală. Pe unul la liceu, Andu, în clasa a 9-a, și pe celălalt la școala generală, Robert, în clasa a 3-a. „Inceput de an scolar, cu emotii, pentru elevi, parinti si bunici! Succes, Andu, in primul an de liceu! Succes, Robert, in clasa a III-a! Succes tuturor elevilor, dascalilor, sa aveti rezultate exceptionale si sa reprezentati cu cinste judetul Dolj la concursuri nationale si internationale, ca de fiecare data”, a scris Claudiu Manda pe o rețea de socializare.

Emoții pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda!

De remarcat că atât Lia Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au câte un copil dintr-o căsătorie anterioară. Robert Ștefan, în vârstă de 10 ani a rezultat din căsnicia fostului ministru al Muncii cu Ovidiu Wlassopol. Copilul locuiește în Craiova, acolo unde și învață. Cuplul Vasilescu – Wlassopol a divorțat în 2016. Copilul poartă numele de familie al mamei, aceasta fiind o dorință specială a tatălui Liei Olguța Vasilescu.

Mai mult de atât, spune ea, numele străin al tatălui i-ar fi pus piedici în cazul în care ar fi dorit să intre în politică atunci când va crește. Fostul soț al Liei a fost membru al Consiliului Autorității de Supraveghere Financiară. De curând, Lia Olguța Vasilescu s-a recăsătorit cu Claudiu Manda, moment în care a devenit mamă vitregă pentru un adolescent. Claudiu Manda a divorțat de mai bine de doi ani de zile, după o poveste de iubire cu Andreea, doctor stomatolog.

Emoții pentru Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda! Copii Lia și Manda
Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au părut extrem de fericiți la debutul noului an școlar. Sursa foto – facebook

I-au dus pe cei doi copii la școală

„Fiind un bărbat frumos, după care femeile întorc adesea capul. Are încredere în mine, dar nu are în politicieni. Crede că mă voi schimba și eu în timp, așa cum se întâmplă cu unii colegi ai noștri, deși mă cunoaște și are toate motivele să creadă că nu va fi așa”, spunea fosta soție a lui Claudiu Manda, în timpul relației. Între timp, cuplul a divorțat și Claudiu Manda și-a refăcut viața alături de o femeie cu un cuvânt greu de spus în PSD.

Cu toate acestea, Lia Olguța Vasilescu a fost trasă pe linie moartă în partid. Condamnarea lui Liviu Dragnea a lăsat-o pe fostul ministru al Muncii fără nicio funcție. Viorica Dăncilă nu a dorit-o nici măcar ca purtător de cuvânt al social democraților.