Sport

EXCLUSIV / HAOS la Craiova! Cererea e respinsă, grevă la echipă! În plus, TREI titulari au devenit liberi de contract!

UPDATE 17:05. Trei fotbalişti din lotul Craiovei au primit hîrtii de la Comisii că sînt jucători liberi pentru că nu şi-au încasat drepturile salariale. Este vorba despre Stephane Acka, Milan...
18.02.2014 | 16:08
EXCLUSIV  HAOS la Craiova Cererea e respinsa greva la echipa In plus TREI titulari au devenit liberi de contract
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:05. Trei fotbalişti din lotul Craiovei au primit hîrtii de la Comisii că sînt jucători liberi pentru că nu şi-au încasat drepturile salariale. Este vorba despre Stephane Acka, Milan Mitic şi Bozidar Ciosic!

Pe lîngă aceştia, mai există cîţiva jucători care şi-au depus memorii pentru a deveni liberi: Dorel Stoica, Cornel Frăsineanu,  Vasile Gheorghe, Ionuţ Mîrzeanu şi Claudiu Bălan!

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:08 Tribunalul Dolj i-a dat lovitura de graţie lui Adrian Mititelu: cererea de a se întoarce cu echipa pe stadionul Ion Oblemenco a fost respinsă! Ca urmare a acestei hotărîri, definitive şi irevocabile, la FC U Craiova s-a declanşat un haos general. Fotbaliştii lui Napoli au decis să intre în grevă pentru că nu au condiţiile necesare, ceea ce poate însemna practic sfîrşitul pentru trupa lui Mititelu!

UPDATE 13.47 Procesul Universităţii Craiova, la Tribunalul Dolj, s-a încheiat. Instanţa a rămas în pronunţare.  Craiova a fost reprezentă în sală de Marcel Iancu, Nicolo Napoli şi Dragoş Bon.  

ADVERTISEMENT

………………………………….

Magistraţii vor judeca, începînd cu ora 12:00, la Tribunalul Dolj, recursul prin care FC Universitatea Craiova contestă evacuarea de pe arena “Ion Oblemenco”. Reprezentanţii clubului patronat de Adrian Mititelu au înaintat o plîngere penală pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi complicitate la abuz în serviciu, în cadrul dosarului penal numărul 218 / 2013, aflat pe rolul DNA.

“Mă voi duce să asist la proces. Sper să avem cîştig de cauză deaorece, în caz contrar, situaţia la Universitatea Craiova va deveni dramatică. Şi aşa activitatea e suspendată pentru moment. Nu mai avem unde să ne antrenăm. Vă daţi seama cum se vor simţi jucătorii dacă nu vom cîştiga procesul? Este primordial să avem cîştug de cauză şi să putem intra pe Ion Oblemenco”, a spus Marcel Iancu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT