Zi decisivă pentru un GREU din fotbal! ÎCCJ îl JUDECĂ azi

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
19/01/2015, 12:41
Zi decisivă pentru un GREU din fotbal! ÎCCJ îl JUDECĂ azi GALERIE FOTO

Vasile Avram, fostul şef al CCA, a fost arestat preventiv în toamna lui 2011 pentru că ar fi acceptat mită de la Sorin Ţerbea, decedat între timp, pentru a asigura arbitraje “blînde” pentru ASA Tg. Mureş.

VIDEO!!! DEBUT INCENDIAR ÎN URMĂ CU CÎTEVA ORE PENTRU SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN!!! VEZI REZUMATUL MECIULUI!!!  

Curtea de Apel Bucureşti l-a achitat deja pe Avram, însă emoţiile pentru fostul arbitru vin de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie!

Magistraţii rămăseseră în pronunţare la sfîrşitul anului trecut, însă au decis să repună cauza pe rol pentru a clarifica anumite aspecte cu privire la faptele de corupţie de care este Avram acuzat!

Acesta ar putea scăpa, astăzi, de emoţii, dar, într-un scenariu foarte sumbru, ar putea ajunge direct în arest! Luni, 19 ianuarie, fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor are nou termen la Înalte Curte de Casaţie şi Justiţie şi nu este exclus ca judecătorii să dea verdictul în cursul zilei de astăzi.

FANATIK.RO te va ţine la curent cu decizia luată astăzi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie!

TAMAS STARNESTE PRIMUL SCANDAL LA STEAUA!!! UN OFICIAL A LUAT FOC!!! “NU SE POATE ASA CEVA!!!” DEZVALUIRI INCENDIARE!!!

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Avram şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost trimişi în judecată, în 19 octombrie, de procurorii DNA, care îi acuză de luare şi, respectiv, dare de mită.

Vasile Avram a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru luare de mită în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură directă cu o infracţiune de corupţie.

Alături de Avram a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, omul de afaceri Sorin-Ioan Ţerbea, acuzat de dare de mită în formă continuată.

ADI MUTU A AJUNS AZI ÎN FAŢA INSTANŢEI!!! LOVITURĂ TERIBILĂ PRIMITĂ!! A RĂMAS FĂRĂ BANI!!! CE A DECIS INSTANŢA!!!

avram

BOMBĂ!!! MIRCEA SANDU ŞI DRAGOMIR, ÎNGROZIŢI! 15 ANI DE PUŞCĂRIE ÎN DOSARUL EXCLUDERII CRAIOVEI!?! NOUTĂŢI DE ULTIMĂ ORĂ!!! PRIMA DECIZIE A INSTANŢEI!!!  

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în 21 mai, în condiţiile exercitării atribuţiilor de serviciu ca supervizor la meciul de fotbal FCM Tîrgu-Mureş – Universitatea Cluj, din cadrul etapei a 34-a a Ligii I de fotbal, Vasile Avram a primit de la Sorin Ţerbea suma de 19.000 de euro în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal din Tîrgu-Mureş, la jocurile ediţiei de campionat 2011-2012.

“În aceeaşi împrejurare şi în acelaşi scop, inculpatul Avram Vasile a beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti-Tîrgu-Mureş şi retur, folos oferit de Ţerbea Sorin Ioan. Elicopterul respectiv a fost pilotat de inculpatul Iacobescu Nicolae şi închiriat, în acest scop, de o societate comercială controlată de inculpatul Ţerbea Sorin Ioan, costul acestui transport fiind de aproximativ 3.000 de euro”, notau procurorii în documentul citat.

ULTIMA ORA!!! LOVITURA LUI GIGI BECALI!!! SCAPĂ DE PUŞCĂRIE!! DEFINITIV!!!

Suma de 19.000 de euro i-a fost dată lui Vasile Avram prin intermediul lui Nicolae Iacobescu şi Vasile-Constantin Chiorean, precizează procurorii.

vasile-avram

De asemenea, procurorii precizează că, în 26 septembrie, în condiţiile în care Vasile Avram era cercetat în stare de arest preventiv în acest dosar penal, avocatul acestuia, Adrian Penciu, i-a dat un exemplar fals al unei hotărîri din 21 ianuarie 2011 a Biroului Executiv al Comisiei Centrale a Arbitrilor, care a fost semnat de Avram.

DEZVĂLUIRI BOMBĂ DESPRE MUTU! ”PROSTITUATE, BĂUTURĂ…” 

“Hotărîrea prevedea ca delegarea arbitrilor pentru meciurile de fotbal din Liga I să se realizeze de către o altă persoană decît Avram Vasile, începînd cu returul sezonului 2010-2011. În această modalitate, Penciu Adrian a încercat să îl exonereze de răspunderea penală pe Avram Vasile prin constituirea unor probe care nu sînt veridice”, potrivit procurorilor anticorupţie.

DECIZIA ŞOC, DE ULTIMĂ ORĂ, LUATĂ DE GICĂ POPESCU DE DUPĂ GRATII!!! ÎŞI PUNE TOATĂ ŢARA ÎN CAP!!! 

Procurorii au instituit sechestru asigurător asupra sumei de 22.000 de euro aparţinînd lui Vasile Avram, în vederea confiscării.

În 25 septembrie 2011, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea pe o perioadă de 29 de zile a lui Vasile Avram şi Sorin Ţerbea.

De asemenea, procurorii au dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor faţă de Avram, Ţerbea şi alte persoane.

BOMBĂ ÎN TRUSTUL PRO!!! NIMIC NU VA MAI FI LA FEL!!! DE ASTĂZI…

 

 

Închide ×