Life

Emoții și lacrimi la Survivor România. O Războinică nu s-a mai putut opri din plâns

Imagini emoționante la Survivor România. Războinicii au câștigat Jocul de comunicare și au avut șansa să îi sune pe cei dragi.
27.03.2023 | 23:37
Emotii si lacrimi la Survivor Romania O Razboinica nu sa mai putut opri din plans
Emoții și lacrimi la Survivor România
ADVERTISEMENT

Emoții mari, lacrimi și nu numai. Cam așa a arătat finalul ediției de luni, 27 martie, de la Survivor România. Războinicii au câștigat jocul de comunicare cu un scor de 7-5, astfel că fiecare dintre ei a putut efectua un apel video către familie.

Momente emoționante la Survivor România

În ediția de astăzi de la Survivor România am avut parte de emoții, tensiuni și nu numai. Războinicii au câștigat ambele jocuri, atât cel pentru recompense, cât și pe cel de comunicare. Aceștia au beneficiat și de ajutorul lui Zanni, Alex Delea, Oana Ciocan, dar și Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Deși ambele echipe și-au dorit să îi revadă pe cei dragi, doar Războinicii au reușit să facă acest lucru. Faimoșii au fost dezamăgiți, unii au început să plângă. Cei mai afectați au fost Kamara și Mihai Zmărăndescu, care își doreau să îi vadă pe cei mici.

”Voiam să îmi văd și eu băiatul într-o poză ceva. Să văd cum a crescut. Mă simt vinovat de când am plecat, îmi doream atât de mult. Dacă nu pot să îi spun prin apel video, le spun așa soției și copilului meu: că îi iubesc din tot sufletul”, a spus Mihai Zmărăndescu plângând după ce Faimoșii au pierdut jocul pentru comunicare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab a izbucnit în lacrimi

De cealaltă parte, nici la Războinici emoțiile nu au lipsit. Puțini au fost cei care au reușit să își stăpânească lacrimile în timpul apelurilor video cu familia. Alexandra Porkolab a fost prima care a vorbit cu fostul ei soț și cu fiica sa. Războinica a fost extrem e emoționată.

”E greu să stai departe de copilul tău, mai ales când ești mămică. Dar a meritat (…) M-am abținut să nu plâng că îi venea și ei să plângă.”, a spus aceasta, cu lacrimi în ochi. Ulterior, după ce apelul video s-a încheiat, Războinica de la Survivor România parcă nu se mai putea opri din plâns.

ADVERTISEMENT

Mai departe, Alexandra Ciomag i-a văzut pe fratele său și pe mama ei. ”Nu pot să cred că vă văd”, a spus Războinica. Andrei Krișan i-a revăzut pe părinții săi și de asemenea a fost emoționat. La rândul său Alin Chirilă a zâmbit în continuu cât a vorba cu soția și cu fiica sa. Momentul a fost și mai surprins după ce soția acestuia i-a arătat că poată un tricou cu chipul său.

Robert Moscalu și-a văzut soția și sora în timpul apelului video. Cei trei s-au amuzat pe măsură, iar Războinicul a primit și complimente. ”Am râs, am plâns, au râs și colegii de mine. Nu a fost nimic lacrimogen”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Andreea Moromete l-a văzut pe fratele său. ”M-am simțit în zona mea de confort”, a spus Războinica. De asemenea, ea a mai adăugat că avea nevoie de un astfel de momente pentru a-și reîncărca bateriile după luni bune departe de casă.

Menționăm că tot în ediția de luni, 27 martie, de la Survivor România, dincolo de momentele frumoase,  a existat și un episod de tensiuni. Zanni l-a atacat pe Alex Delea în timpul primelor probe. Lucrurile s-au calmat însă ulterior, după ce Alex Delea a reușit să învingă de fiecare dată pe Zanni pe traseu.

ADVERTISEMENT