Video

Ce dramă! S-A SINUCIS după victoria echipei iubite! O ţară întreagă îl plînge!

Unul dintre cele mai emoţionante momente din acest weekend s-a petrecut în Belgia, la meciul disputat în etapa a 28-a, între FC Bruges şi Mouscron-Peruwelz....
05.03.2015 | 16:00
Ce drama SA SINUCIS dupa victoria echipei iubite O tara intreaga il plinge

Unul dintre cele mai emoţionante momente din acest weekend s-a petrecut în Belgia, la meciul disputat în etapa a 28-a, între FC Bruges şi Mouscron-Peruwelz.

În tribunele stadionului s-a aflat un fan, Lorenzo Schoonbaert, care a asistat la ultimul meci din viaţa sa. Belgianul în vîrstă de 37 de ani suferea de o boală incurabilă, în faza terminală, şi a decis să fie eutanasiat.

Fanul s-a prezentat pe stadion însoţit de soţia şi fiica sa, Dina, iar la un moment dat a intrat pe gazon şi a fost aplaudat la scenă deschisă. FC Bruges a cîştigat duelul cu Mouscron-Peruwelz, scor 3-0, şi ocupă prima poziţie în liga belgiană, cu 55 de puncte acumulate. Pe locul doi este Anderlecht şi podiumul este completat de Gent.

VEZI IMAGINI DE LA MECI ÎN GALERIA FOTO  

”Nu mi-am putut imagina un rămas bun mai bun. A fost uimitor! Fanii mi-au dedicat un mesaj care m-a atins. Mi-am realizat un vis din copilărie. Înseamnă mult pentru mine, mai ales că am putut să ajung pe gazon împreună cu fetiţa mea. Nu am putut să-mi stăpînesc lacrimile. Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au făcut astfel încît visul meu să devină realitate”, a spus Schoonbaert, la finalul partidei, cu lacrimi în ochi.

VIDEO

Finalul discursului a fost unul emoţionant, Lorenzo avînd un mesaj pentru echipa sa: ”Nu voi fi alături de tine la sfîrşitul sezonului, dar te voi urmări din cer, dintre stele. Voi sărbători ca şi cum aş fi acolo”

Luni, ultima zi

Luni seară, familia lui Lorenzo a anunţat pe Facebook că a fost eutanasiat. Postarea a arătat cam aşa: “Aşa cum ne-a transmis chiar el, trebuie să ţinem capul sus, pentru că vom vedea stelele care strălucesc, iar acolo e Lorre…”

Postarea a continuat cu un mesaj emoţionant: “El va fi întotdeauna preţuit, iubit şi regretat. Lorretje a fost curajos pînă în ultimul minut, a avut totul sub control şi s-a bucurat de ultimele momente alături de familia sa”

Lorenzo a pregătit un mesaj de mulţumire pentru fiecare membru al familiei sale în parte, dar nu a uitat de clubul pe care îl iubeşte! A avut un mesaj şi pentru echipa de fotbal preferată: “Le mulţumesc fanilor pentru momentul incredibil pe care l-am trăit duminică la meci. A fost extraordinar. Vă mulţumesc. YOU WILL NEVER WALK ALONE!”

 Consuelo nu mai este singură! S-a cuplat cu un milionar american! 

Sexy – Loredana Chivu a scos cea mai puternică armă din dotare!

DRĂGHIA, dat afară de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, scene de sex filmate cu CASNICA! 

Exerciţii militare de amploare în sudul Rusiei, inclusiv în Crimeea

VIDEO / Imagini BOMBĂ! Vezi cum fura românul LĂCĂTUŞ din cazinou!