Fotbal international

VIDEO / Casillas, aclamat de jurnalişti şi fani la despărţire! Perez: “Cel mai bun din istorie”

UPDATE, ora 14:35 / Iker Casillas a ieşit în faţa miilor de suporteri madrileni care au venit pe Santiago Bernabeu pentru a-l aclama ultima dată înainte de plecarea la FC Porto. Pe un podium au...
13.07.2015 | 13:54
VIDEO  Casillas aclamat de jurnalisti si fani la despartire Perez Cel mai bun din istorie

UPDATE, ora 14:35 / Iker Casillas a ieşit în faţa miilor de suporteri madrileni care au venit pe Santiago Bernabeu pentru a-l aclama ultima dată înainte de plecarea la FC Porto. Pe un podium au fost puse toate cele 18 trofee pe care le-a cîştigat alături de Real Madrid. Casillas şi-a luat la revedere de la fanii veniţi, dar a încheiat evenimentul fără să ofere prea multe declaraţii de această dată.

Loading the player…

UPDATE, ora 14:05 / Oficialii lui Real Madrid au insistat ca Iker Casillas să susţină o nouă conferinţă de presă înainte de despărţirea de Real Madrid, în care să fie prezent şi Florentino Perez. Preşedintele lui Real Madrid l-a elogiat pe portarul care a ajuns la un acord cu FC Porto.

“Vreau să le mulţumesc tuturor susţinătorilor lui Real Madrid, au fost 25 de ani extraordinari pentru mine. Nu se termină nimic pentru mine, voi păstra această echipă în suflet indiferent unde mă voi afla”, a spus Casillas.

Florentino Perez:

“Este cel mai bun portar din istoria lui Real Madrid, iar mie, ca preşedinte al clubului, mi-ar fi plăcut să se retragă de pe Santiago Bernabeu. Mi se pare incredibil modul în care o parte a suporterilor, puţini dintre ei, s-au comportat faţă de el, fără respectul pe care l-ar merita. El şi-a dorit o retragere de la club fără prea mult fast, iar noi i-am acceptat dorinţa, chiar dacă ne-am fi dorit să îi organizăm mai mult de atît”.

“Nu analizez tot ce scriu ziarele, dar eu mereu am fost alături de jucători. Iker a fost cel care a dorit să plece, iar noi îi urăm tot binele din lume, atît lui, cît şi familiei. Şi despre Raul s-a spus că a plecat pe uşa din spate, ceea ce nu a fost delco adevărat”

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Iker Casillas şi-a luat la revedere de la Real Madrid, fiind confirmat ca noul jucător al portughezilor de la Porto. Portarul încheie o aventură de 25 de ani pe Santiago Bernabeu, perioadă în care a luat toate trofeele posibile.

Cuprins de lacrimi, Iker Casillas a apărut distrus la conferinţa de presă, unde a mulţumit suporterilor şi le-a spus că trebuie să îşi continue cariera.

“Am venit la acest măreţ stadion pentru a vă spune la revedere. În special fanilor lui Real Madrid. De duminică nu mai sînt jucătorul acestui club. Voi începe aventura de la Porto. Motivele pentru care plec sînt foarte multe. În primul rînd mă duc acolo pentru că antrenorul a fost foarte entuziasmat cînd a vorbit cu mine şi m-a convins. În al doilea rînd, pentru că m-au dorit foarte mult şi mi-au arătat acest lucru. Voi face tot ce pot pentru a nu-i dezamăgi şi voi lupta cît pot de mult pentru a lua multe trofee şi acolo”, a spus Iker Casillas despre noul club.

“Real Madrid m-a învăţat să fiu un sportiv şi cum să fiu o persoană mai bună. Am învăţat cîte puţin de la fiecare antrenor. Au fost fundamentali în dezvoltarea mea. Vreau de asemenea să mulţumesc familiei mele şi părinţilor. Nu în ultimul rînd, le mulţumesc fanilor pentru aprecierea pe care au arătat-o. Vă mulţumesc de un milion de ori. Oriunde mă voi duce voi striga mîndru HALA MADRID!”, a încheiat Iker Casillas.

Tags: