ADVERTISEMENT
Sporturi

Emoționant! Fiul lui Michael Schumacher va debuta în weekend în Formula 1. Motivul alegerii lui Ferrari

Autor: Bogdan Ciutacu | 10.09.2020 | 21:25
Emoționant! Fiul lui Michael Schumacher va debuta în weekend în Formula 1. Motivul alegerii lui Ferrari
Emotionant! Fiul lui Michael Schumacher va debuta in acest weekend in Formula 1. Motivul alegerii lui Ferrari

A venit momentul mult așteptat pentru fiul multiplului campion Michael Schumacher, care va debuta în acest weekend la vârsta de 21 de ani în Formula 1, într-un moment extraordinar pentru Ferrari, cursa cu numărul 1000.

ADVERTISEMENT

Tânărul pilot care momentan se luptă pentru locul 1 în Formula 2, poate debuta la Grand Prix-ul Toscanei. Fiul lui Schumacher se pare că se antrenează pe circuitul de la Mugello, potrivit RTL.

Mick Schumacher are un sezon foarte bun în Formula 2, unde a câștigat prima cursă din acest an, la Monza (Italia), iar Mattia Binotto a vorbit despre abilitățile sale de pilot pentru Build: ,,Se descurcă foarte bine în acest sezon de Formula 2. Obiectivul lui era să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile și chiar face asta. În curând vom lua o decizie cu ce vom face cu el în sezonul viitor”.

ADVERTISEMENT

Cursa cu numărul 1000 în Formula 1 pentru Ferrari

Emoții mari pentru una dintre cele mai titrate echipe din istoria Formula 1, care nu trece prin cele mai bune momente în ultimii ani. Se pare totuși că cel mai probabil Mick Schumacher nu va prinde un loc într-unul din monoposturile de top ale Ferrari, ci va pilota o mașină a unei echipe afiliate Ferrari: Haas sau Alfa Romeo.

Ar fi o pălărie prea mare pentru Mick Schumache și o mare presiune în același timp, dacă ar pilota pentru Ferrari, mai ales că echipa are destule probleme în acest sezon.

ADVERTISEMENT

În Formula 2, germanul a reușit o serie de podiumuri, fapt ce l-a ajutat să urce în clasament până pe locul 2, la șase puncte în spatele coechipierului de la Academia Ferrari, Callum Illot.

Ferrari își pune speranțele că Mick Schumacher va călca pe urmele tatălui său

Oamenii din anturajul celor de la Ferrai, apropiați și fani deopotrivă, speră că fiul lui Schumacher, campion septuplu campion în Formula are potențial să calce pe urmele tatălui său și va primi o șansă să debuteze în Formula 1 pentru Ferrari.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher a suferit un grav accident de ski în 2013, fiind în comă o perioadă lungă de tine, iar familia este foarte precaută și nu oferă prea multe informații despre starea de sănătate a fostului pilot ajuns la 51 de ani, care se pare că ar avea o nouă șansă să revină la o viață cât de cât normală.

Președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, a declarat că l-a vizitat pe Michael la casa sa din Elveția în luna iulie și se pare că germanul este conștient: ,,L-am vizitat pe Michael. Luptă. Sper că lumea va avea șansa să îl vadă din nou. Pentru asta luptă el și familia lui”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!