Sport

Emoționant! Fiul lui Michael Schumacher va debuta în weekend în Formula 1. Motivul alegerii lui Ferrari

10.09.2020 | 21:25
Emotionant Fiul lui Michael Schumacher va debuta in weekend in Formula 1 Motivul alegerii lui Ferrari
ADVERTISEMENT

A venit momentul mult așteptat pentru fiul multiplului campion Michael Schumacher, care va debuta în acest weekend la vârsta de 21 de ani în Formula 1, într-un moment extraordinar pentru Ferrari, cursa cu numărul 1000.

Tânărul pilot care momentan se luptă pentru locul 1 în Formula 2, poate debuta la Grand Prix-ul Toscanei. Fiul lui Schumacher se pare că se antrenează pe circuitul de la Mugello, potrivit RTL.

ADVERTISEMENT

Mick Schumacher are un sezon foarte bun în Formula 2, unde a câștigat prima cursă din acest an, la Monza (Italia), iar Mattia Binotto a vorbit despre abilitățile sale de pilot pentru Build: ,,Se descurcă foarte bine în acest sezon de Formula 2. Obiectivul lui era să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile și chiar face asta. În curând vom lua o decizie cu ce vom face cu el în sezonul viitor”.

Cursa cu numărul 1000 în Formula 1 pentru Ferrari

Emoții mari pentru una dintre cele mai titrate echipe din istoria Formula 1, care nu trece prin cele mai bune momente în ultimii ani. Se pare totuși că cel mai probabil Mick Schumacher nu va prinde un loc într-unul din monoposturile de top ale Ferrari, ci va pilota o mașină a unei echipe afiliate Ferrari: Haas sau Alfa Romeo.

ADVERTISEMENT

Ar fi o pălărie prea mare pentru Mick Schumache și o mare presiune în același timp, dacă ar pilota pentru Ferrari, mai ales că echipa are destule probleme în acest sezon.

În Formula 2, germanul a reușit o serie de podiumuri, fapt ce l-a ajutat să urce în clasament până pe locul 2, la șase puncte în spatele coechipierului de la Academia Ferrari, Callum Illot.

ADVERTISEMENT

Ferrari își pune speranțele că Mick Schumacher va călca pe urmele tatălui său

Oamenii din anturajul celor de la Ferrai, apropiați și fani deopotrivă, speră că fiul lui Schumacher, campion septuplu campion în Formula are potențial să calce pe urmele tatălui său și va primi o șansă să debuteze în Formula 1 pentru Ferrari.

Michael Schumacher a suferit un grav accident de ski în 2013, fiind în comă o perioadă lungă de tine, iar familia este foarte precaută și nu oferă prea multe informații despre starea de sănătate a fostului pilot ajuns la 51 de ani, care se pare că ar avea o nouă șansă să revină la o viață cât de cât normală.

ADVERTISEMENT

Președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, a declarat că l-a vizitat pe Michael la casa sa din Elveția în luna iulie și se pare că germanul este conștient: ,,L-am vizitat pe Michael. Luptă. Sper că lumea va avea șansa să îl vadă din nou. Pentru asta luptă el și familia lui”.

ADVERTISEMENT
Tags: