Life

Emoționant! Locul în care a murit Răzvan Ciobanu, marcat creștinește de localnici, la doi ani de la tragedie

Ziua de Paști de acum doi ani a fost marcată de tragedia decesului lui Răzvan Ciobanu, creatorul de modă murind într-un cumplit accident rutier pe drumul care face legătura dintre localitățile Săcele și Năvodari.
17.09.2021 | 12:14
Razvan Ciobanu a murit acum doi ani si jumatate intr-un accident cumplit de masina Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ieșit de pe drum, aflat sub influența drogurilor și a alcoolului, Răzvan Ciobanu a gonit, cu o viteză nefiresc de mare spre un pâlc de copaci pe care i-a izbit devastator și, din păcate, a murit în urma impactului.

Ce se întâmplă la locul morții lui Răzvan Ciobanu?

Locul în care Răzvan Ciobanu, după ce a pierdut controlul asupra direcției mașinii pe care o conducea cu viteză excesivă, s-a izbit de copaci este, acum, marcat de cei care au asistat la cumplitul accident.

ADVERTISEMENT

Unul dintre localnicii care trăiesc pe lângă ferma pe teritoriul căreia intrase Răzvan Ciobanu a dezvăluit pentru FANATIK că, după ce monumentul funerar de la marginea drumului a fost ridicat, au decis să marcheze și ei momentul și locul în care creatorul de modă și-a pierdut viața.

Și, în dreptul locului în care Răzvan Ciobanu a avut accidentul, localnicii au adus un felinar mortuar. ”În fiecare zi aprindem o lumânare aici”, ne-a spus omul care are grijă de ferma aflată lângă care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ne-a atras atenția omul, unii copaci poartă și acum urmele accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, mașina ricoșând printre pomii de acolo.

Răzvan Ciobanu, monument funerar emoționant

Locul în care a pierdut controlul mașinii Răzvan Ciobanu este, la rândul lui, marcat, un monument funerar cu un epitaf emoționant fiind pus chiar la marginea drumului.

ADVERTISEMENT

”Îmi vine să desfac aerul,

Să rup munții,

Să unesc oceanele,

Să calc în picioare

Toate barierele lumii,

Să-mi fac cărare

Până la ceruri,

Până dincolo de stele

Și să strig nu pleca!

Te voi iubi mereu îngerul meu”, este epitaful de pe monumentul funerar al lui Răzvan Ciobanu de pe marginea drumului care face legătura între Săcele și Năvodari.

Epitaful emoționant de acolo este o parte a versurilor unei melodii cântate de Nicu Alifantis, unul dintre cântăreții favoriți ai lui Răzvan Ciobanu, creatorul de modă având și o pasiune, în timpul vieții, pentru melodiile încărcate de sensibilitate și pentru poezie.

ADVERTISEMENT

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Pe data de 29 aprilie 2019, chiar în a doua zi de Paști, Răzvan Ciobanu murea într-un accident de mașină cumplit petrecut la ieșirea din localitatea Săcele, spre direcția Năvodari, în timp ce gonea spre o petrecere de la care plecase după ce a consumat droguri și cantități impresionante de alcool.

Ajuns la 43 de ani, Răzvan Ciobanu era considerat un creator de modă vizionar, hainele gândite de el fiind lăudate și apreciate de critici și chiar și de restul designerilor vestimentari.

Iubit de lumea modei, răsfățat de critici, Răzvan Ciobanu a avut de-a lungul vieții multe momente controversate, problemele financiare și orientarea sa sexuală fiind, la un moment dat, în atenția tuturor.

Înmormântat în București, în Cimitirul Progresul, Răzvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, multe dintre vedetele care i-au purtat ținutele plângând la catafalcul designerului.

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos. Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, declara, la acea vreme, prietena lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol.

ADVERTISEMENT