Fotbal international

Empoli – Juventus 1-2. Ronaldo, omul meciului cu două goluri! Execuție decisivă fabuloasă. Video

27.10.2018 | 20:56
Empoli  Juventus 12 Ronaldo omul meciului cu doua goluri Executie decisiva fabuloasa Video

După ce în precedenta rundă a pierdut primele puncte din acest sezon, remizând 1-1 acasă cu Genoa, Juventus a revenit cu o victorie. . Vezi toate detaliile partidei accesând aplicația de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Nu a fost deloc simplă însă, Empoli conducând cu 1-0 la pauză. În a doua repriză a ieșit la rampă Cristiano Ronaldo. A marcat mai întâi în minutul 54 din penalty, pentru ca în minutul 70 să prindă un șut fabulos și să stabilească scorul final: 2-1 pentru Juventus.


Min. 90+3 – Final de meci.

Min. 70 GOOOOOOL JUVENTUS! Ronaldo marchează din nou, cu o execuție spectaculoasă  VIDEO

Min 54 – GOOOOOOL JUVENTUS! Cristiano Ronaldo transformă cu siguranță lovitura de pedeapsă  VIDEO

Min. 53 – Penalty pentru Juventus!

Min. 45+3 – Finalul primei reprize

Min. 28 – GOOOOOL EMPOLI! Gazdele marchează prin Caputo după o acțiune superbă VIDEO

Min. 18 – Echipa lui Allegri controlează jocul, dar pentru moment nu și-a creat vreo șansă mare de gol

Min. 6 – Torinezii încep tare jocul, iar Bentancur și Ronaldo trimit deja primele șuturi spre poarta lui Provedel

Min. 1 – A început meciul

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Empoli - Juventus
Echipe de start Empoli – Juventus

După nouă etape Juventus este pe primul loc, cu un total de 25 de puncte, ca urmare a faptului că în runda precedentă portarul naționalei de tineret a României, Ionuț Radu și echipa sa Genoa, au devenit performerii sezonului, reușind să facă 1-1 chiar la Torino. Juventus a pierdut astfel primele două puncte în actualul sezon, până la runda precedentă având punctaj maxim. Empoli este antepenultima, cu doar șase puncte și pare a fi una dintre candidatele clare la revenirea în eșalonul secund, alături de Frosinone.

Vezi ONLINE TV pe Digi Sport și  Telekom Sport Empoli – Juvenus, din Serie A LIVE VIDEO și STREAM pe FANATIK.RO

Cele mai importante faze ale meciului Empoli – Juventus, precum și golurile din această întâlnire vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Partida va fi transmisă în direct de posturile Digi Sport2 și Telekom Sport 2. La prima vedere, judecând și prin prisma evoluțiilor de până acum ale celor două echipe, precum și prin pozițiile diametral opuse din clasament acest meci pare unul ușor pentru campioana ultimelor șapte ediții în Italia. Empoli nu are cu ce să să răspundă forței ofensive devastatoare a torinezilor, care anunță un tandem ofensiv de zile mari: Cristiano Ronaldo – Dybala.

Empoli - Juventus live Serie A. Paulo Dybala a adus victoria lui Juve la Manchester. Va fi titular și cu Empoli
Empoli – Juventus live Serie A. Paulo Dybala a adus victoria lui Juve la Manchester.

Juventus va afla starea de sănătate a lui Mario Mandzukic și a lui Sami Khedira abia în ziua partidei, ambii fiind incerți la acest moment. Torinezii vin după prețiosul succes cu 1-0 din Champions League de la Manchester în fața lui United. Empoli, autoarea alături de Frosinone, runda precedentă, a unui spectaculos 3-3, are cinci absenți, dintre care Rodriguez și Mchedilidze sunt importante.