Life

Emy Alupei a pus ochii pe Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: “E dulce!”

11.03.2021 | 19:10
Emy Alupei a pus ochii pe Vlad Gherman dupa despartirea de Cristina Ciobanasu E dulce
ADVERTISEMENT

Emy Alupei a recunoscut că a pus ochii pe Vlad Gherman. Faimoasa concurentă de la Survivor România și Bravo, ai stil! Celebrities, a filmat un vlog pe Youtube împreună cu Bianca Comănici de la Puterea Dragostei. Cele două s-au distrat pe cinste cu jocul Kiss, Marry, Kill.

Au avut la dispoziție câte trei exemple de bărbați faimoși de la noi din țară și a trebuit să aleagă fiecare bărbatul cu care să se sărute, cu care să se căsătorească sau pe care să îl ucidă. La un moment dat, Bianca a primit variantele: Vlad Gherman, Florin Piersic și Arșinel.

ADVERTISEMENT

 “Ok, deci mă mărit cu Vlad”, a ales Bianca Comănici de la Puterea Dragostei. Emy Alupei nu s-a putut abține să nu intervină și să afirme că a cam pus ochii pe fostul iubit al Cristinei Ciobănașu. “Da, e frumușel, e dulce, îmi place. E bine”, a recunoscut ea, cu zâmbetul pe buze.

Emy Alupei a pus ochii pe Vlad Gherman, actorul din serialul Adela

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au iubit intens timp de nouă ani. S-au cunoscut când erau doar niște copii, pe platoul de filmare de la Pariu cu Viața. S-au îndrăgostit, iar atunci când Cristina a împlinit 18 ani, Vlad a cerut-o de soție. Din păcate însă, cei doi au decis să se despartă, iar anunțul i-a îndurerat până la lacrimi pe fanii lor.

ADVERTISEMENT

Cu toate că suferă cumplit și încă mai au sentimente unul pentru celălalt, Vlad s-a și mutat din casa pe care o împărțea cu iubita lui. Și-a găsit un apartament și a încercat să își revină și fizic, după ce a slăbit brusc un număr destul de mare de kilograme.

Nici pentru Cristina Ciobănașu nu a fost deloc o decizie ușoară, însă trebuie să se acomodeze cu o situație sensibilă după despărțire. Asta deoarece actorii sunt în continuare colegi pe platoul de filmare al serialului Adela. În plus, prezintă împreună și emisiunea lor de la postul TV Happy Channel.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman
Emy Alupei a pus ochii pe Vlad Gherman. Sursă foto: Captură Youtube

Emy Alupei este considerată drept ultima virgină din showbiz

Are o atitudine de fată rea, părul făcut mereu în alte culori, dar adevărul este că Emy Alupei nu s-ar fi dăruit încă vreunui bărbat. Cu toate că fanii ei au sperat că se înfiripă ceva frumos între cântăreață și Iancu Sterp, se pare că au rămas la stadiul de prieteni foarte buni în competiție, pentru ca ulterior să rupă legătura definitiv.

Atunci când Emy Alupei a revenit la Kanal D, postul de televiziune care a consacrat-o, a declarat că este tot virgină. Recent, într-un interviu acordat FANATIK, Emy recunoștea că se uită la noul sezon Survivor România, iar preferații ei sunt Maria de la Războinici, precum și Cătălin Moroșanu și Elena Marin de la Faimoși.

ADVERTISEMENT

“Tuturor li se pare că sunt o fată cu stimă de sine foarte ridicată.  Există oameni care spun: eu sunt foarte modest. Ăia care zic că spun că sunt din 5 în 5 minute ăia nu prea sunt… Aparențele înșală, să știi, cel puțin în cazul meu. Nu mă așteptam să am acces pentru că eu nu m-am apucat de muzică ca să fiu populară pe Instagram sau nu știu ce. Muzica e antidotul meu ca să rezist în lume, care mă menține în viață”, a declarat Emy Alupei, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT