Emy Alupei, interviu sincer despre Survivor România, relația cu Iancu Sterp și succesul ei muzical

Dan Suta   
în Special Sport
29/01/2021, 13:55
Emy Alupei, interviu sincer despre Survivor România, relația cu Iancu Sterp și succesul ei muzical
Emy Alupei, cântăreață și fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram

Emy Alupei și-a deschis sufletul pentru FANATIK și a comentat noul sezon Survivor România, reality-show în care a participat și ea anul trecut, dar a vorbit și despre legăturile care s-au creat după emisiune cât și despre succesul ei muzical, cel mai nou hit lansat fiind cu Theo Rose și Whats Up.

Cântăreața a vorbit cu sinceritate despre cum i se par concurenții din actualul sezon al concursului de la Kanal D care a înnebunit întreaga țară și ne-a dezvăluit care sunt preferații ei.

Și-a spus părerea și despre prestațiile Alexandrei Stan și a lui Jador, cei mai populari concurenți ai actualului sezon, în urma discuțiilor apărute pe rețelele de socializare despre cei doi.

Emy Alupei îi susține pe Moroșanu, Maria de la Războinici și Elena Marin

-Cum comentezi actualul sezon Survivor România? Ți se pare diferit față de cel în care ai concurat?

Urmăresc cu interes emisiunea și chiar mă surprinde. Mi se pare că sunt mulți concurenți buni, sunt buni în general, dar noi eram foarte buni toți (râde). E foarte greu să faci față unui astfel de concurs.

-Ai preferați? Pe cine susții?

Vreau să spun că îmi place foarte mult de Cătălin Moroșanu! Aaa, îmi mai place de Maria de la Răzoinici și de Elena Marin. Cred că sunt printre cei mai puternici concurenți.

Foamea e o problemă reală la Survivor România

-În episodul recent, Alexandra Stan a făcut o criză de isterie și a spus că moare de foame, iar lumea a criticat-o pe internet spunând că toți trec prin asta, dar ea se plânge cel mai mult. Chiar se moare de foame acolo?

Nu e deloc ușor să faci față în primul rând probelor fizice fără să mănânci. Da, nu e nimic regizat. Cred că și cei din producție nu prea mănâncă, pentru că slăbeam toți pe capete acolo.

-Unul dintre concurenții cu cel mai mare impact la public este Jador. Crezi că este natural în acest concurs sau joacă teatru cum zic mulți?

El e așa și în viața de zi cu zi și cred că trebuie acceptat așa cum este el. Trebuie să îl accepți dacă ești nevoit să conviețuișeti oricum ar fi. Acolo sunt o echipă toți.

Nu mai ține deloc legătura cu Iancu Sterp

-Cu cine mai ții legătura dintre concurenții din sezonul tău? Mai vorbești cu Iancu?

Nu țin legătura cu foarte mulți. Pot să spun că țin legărura cu Emanuel și cu Ghiță Balmoș. Cu ei mai vorbesc. Cu Iancu nu mai vorbesc deloc.

-Trecând la noua ta melodie lansată de curând, te așteptai să ai succesul ăsta în muzică?

Tuturor li se pare că sunt o fată cu stimă de sine foarte ridicată.  Există oameni care spun:  eu sunt foarte modest… Ăia care zic că spun că sunt din 5 în 5 minute ăia nu prea sunt… Aparențele înșală, să știi, cel puțin în cazul meu. Nu mă așteptam să am acces pentru că eu nu m-am apucat de muzică ca să fiu populară pe Instagram sau nu știu ce. Muzica e antidotul meu ca să rezist în lume, care mă menține în viață.

-Cum a fost colaborarea cu Theo Rose la piesa „Scandal”?

M-am înțeles foarte bine cu ea încă de la Bravo, ai stil, dar cred că și vârsta a contribuit, suntem cam de aceeași vârstă. Cu Boeru, omul care se ocupă de ea, mă știu de 4 ani, am mai fost pe la el pe la studio, dar niciodată nu s-a nimerit să am o melodie și acuma s-au aliniat planetele. Îmi place mult Theo.

Emy Alupei este una dintre cele mai fresh figuri din muzica românească. Andreea Emilia Alupei, pe numele ei din buletin, este rapperiță și compozitoare la doar 22 de ani. Prima apariție publică a artistei s-a produs în anul 2016 în emisiunea X Factor de la Antena 1, urmând ca peste doi ani, pe 3 iulie 2018 să publice primul său single disc independent intitulat „Hate”.

 

 

Închide ×