Life

Emy Alupei, o noapte de distracție cu Jador de la Survivor România? Rapperița i-a surprins pe toți

04.03.2021 | 12:40
Emy Alupei o noapte de distractie cu Jador de la Survivor Romania Rapperita ia surprins pe toti
ADVERTISEMENT

Emy Alupei a acceptat să joace adevăr sau provocare în emisiunea prezentată de Bianca Comănici și Alex Mihei pe Youtube, iar una dintre întrebări a dat-o gata pe fosta concurentă de la Survivor România.

Rapperița a fost pusă să aleagă la un moment dat între Jador și Bogdan Mocanu, întrebată cu cine ar petrece o noapte de distracție, iar răspunsul ei a fost unul surprinzător pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Emy a spus că e foarte bună prietenă cu Bogdan, cu care a realizat chiar și câteva vloguri, deci nu îl poate vedea mai mult ca pe un frate, așa că l-a ales pe Jador pentru o noapte de distracție.

Emy Alupei, pusă să aleagă între Jador de la Survivor România și Bogdan Mocanu

„Îl aleg pe Jador pentru că pe Mocanu nu pot să-l văd mai mult decât ca pe un frate, never”, este răspunsul dat de cântăreață în emisiunea „Bărbați vs. femei” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Prietenii mei sunt prieteni și n-o să existe niciodată mai mult”, a completat Emy.

„Știu că la asta vă gândiți, la friky-friky. M-am cunoscut cu Jador, ne-am văzut de vreo două ori, nu mai mult”, a mai spus apoi carismatica artistă.

Trecând de răspunsurile date în glumă, Emy a vorbit pe bune despre viața ei sentimentală și a spus că de când a participat la Survivor România în primul sezon nu s-a mai îndrăgostit de nimeni, fără să intre în prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu are mare noroc în dragoste

Rapperița a declarat că îi este foarte greu să găsească un bărbat mai puternic decât ea, asta după ce s-a consultat cu un astrolog și a spus că are tendința de a oferi mai degrabă iubire bărbaților ceva mai slabi, pe care ea îi numește mai mult decât sugestiv „fraieri”.

„Am avut parte numai de fraieri, nu găsesc nimic ceva stabil. Mă îndrăgostesc și îmi trece iar. Să nu vă imaginați acuma că mă îndrăgostesc pe bandă rulantă”, a mai spus amuzată vedeta.

ADVERTISEMENT