Life

Emy Alupei și Emanuel Neagu, la un pas marea finală a unui show din SUA. Ar putea câștiga 1 milion de dolari

Emy Alupei și Emanuel Neagu au ajuns în semifinala show-lui The Challenge: Spies, Lies & Allies, produs de MTV America. Cei doi români ar putea câștiga 1 milion de dolari.
08.12.2021 | 09:41
Emy Alupei si Emanuel Neagu la un pas marea finala a unui show din SUA Ar putea castiga 1 milion de dolari
Emy Alupei și Emanuel Neagu, la un pas de a câștiga 1 milion de dolari
ADVERTISEMENT

Cântăreața Emy Alupei și dansatorul Emanuel Neagu fac furori în Statele Unite, după ce s-au înscris într-un show de supraviețuire celebru.

Cei doi români au ajuns în semifinale, iar miza este uriașă. 1 milion de dolari.

Marea finală va avea loc pe 15 decembrie.

Emy Alupei și Emanuel Neagu, la un pas marea finală a unui show din SUA. Ar putea câștiga 1 milion de dolari

The Challenge: Spies, Lies & Allies este unul dintre cele mai populare concursuri de supraviețuire din Statele Unite. Concurenții sunt nevoiți să facă față unor provocări destul de grele pentru a obține puncte pentru echipă. Concursul este destul de asemănător cu Survivor.

ADVERTISEMENT

Emy Alupei și Emanuel Neagu fac parte din echipa Rookies, în care au fost 18 sportivi din afara SUA. Românii sunt ultimii doi concurenți rămași în competiție din această echipă. Potrivit Wowbiz.ro, aceștia au șansa de a câștiga marele premiu de 1 milion de dolari pe 15 decembrie.

Din cealaltă echipă au făcut parte 18 americani.

Competiția este produsă de MTV America și a ajuns la cea de-a 37 – a ediție. Toate filmările s-au desfășurat în Croația. Încă de la lansarea proiectului în anul 1998, acesta s-a bucurat de un succes uriaș.  The Challenge: Spies, Lies & Allies a fost achiziționat și de Netflix sau Amazon Prime.

ADVERTISEMENT

Sezonul a debutat în luna august, iar premiu pus la bătaie este cel mai mare din istoria competiției. Toți concurenții au fost aleși după ce au participat la alte show-uri renumite din întreaga lume.

Cum au ajuns Emy Alupei și Emanuel Neagu la The Challenge: Spies, Lies & Allies

Cei doi români s-au făcut remarcați în sezonul 1 al emisiunii Survivor.

“Sunt atât de mândră să fac parte din cel mai incredibil show de televiziune”, a scris Emy pe contul ei de Instagram în momentul în care a anunțat că a acceptat provocarea și va participa la renumitul show.

ADVERTISEMENT

Emy Alupei este prima voce feminină a muzicii trap românești. Partenerul său, Emanuel Neagu, este unul dintre cei mai cunoscuți dansatori. De-a lungul timpului a practicat mai multe sporturi, dar în final și-a dat seama că marea sa pasiune este dansul.

“Mă consider un tip rezistent și mă descurc în orice situație”, spunea acesta în momentul în care s-a înscris la Survivor.

ADVERTISEMENT