Cele mai citite

Video. Ce a făcut Gabi Enache cu primii bani din Rusia. Încasează un salariu uriaş

Gabi Enache a dat lovitura după ce a plecat de la FCSB la Rubin Kazan şi a revenit în România pentru a "sparge" banii primiţi de la ruşi.
06.03.2018 | 08:28
Video. Ce a făcut Gabi Enache cu primii bani din Rusia. Încasează un salariu uriaş
ADVERTISEMENT

Gabi Enache a ajuns la un acord cu Gigi Becali pentru rezilierea contractului, iar fotbalistul a plecat în Rusia. Internaţionalul român a semnat cu Rubin Kazar imediat ce a plecat din Liga 1 Betano, iar salariul pe care Enache îl primeşte la noua lui echipă îi piermite să îşi îndeplinească orice dorinţă.

După ce a semnat cu Rubin Kazan, Gabi Enache a revenit pentru scurt timp în România pentru a pune la punct toate detaliile mutării sale în Rusia. Acesta a profitat din plin de cele câteva ore petrecute în Capitală şi a scos-o pe Lena la o sesiune de cumpărături. VEZI VIDEO AICI.

Gabi Enache a spart banii la cumpărături

Gabi Enache nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de dorinţele frumoasei sale soţii. Internaţionalul român încasează la Rubin Kazan un salariu lunar de 45.000 de euro, iar Lena, cea care i-a fost amantă lui Enache în  perioada când acesta era căsătorit cu Mădălina, a plecat mulţumită din centrul comerical în care a mers pentru a-şi face cumpărăturile.

ADVERTISEMENT

Sursă: cancan

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri