ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ultimul meci pentru Enache după venirea lui Benzar? “Nu e postul meu de bază acolo!”

Gabriel Enache a vorbit despre remiza cu Poli Iaşi, meci despre care spune că trebuia câştigat de FCSB. În plus, jucătorul ne asigură că venirea lui Romario Benzar nu îl va trece pe el pe...
Autor: Alex Bradescu | 10.08.2017 | 00:00
Ultimul meci pentru Enache după venirea lui Benzar?

Gabriel Enache a vorbit despre remiza cu Poli Iaşi, meci despre care spune că trebuia câştigat de FCSB. În plus, jucătorul ne asigură că venirea lui Romario Benzar nu îl va trece pe el pe banca de rezervă, mai ales că postul său de bază nu este cel de fundaş dreapta, ci de mijlocaş de bandă.

ADVERTISEMENT

“E foarte mare dezamăgirea, am intrat puţin relaxaţi, nici gazonul n-a fost foarte bun. Iaşiul a profitat de o neînţelegere a noastră şi au ţinut de rezultat după aceea. Trebuia să gestionăm mai bine prima repriză şi câştigam. Golofca ne va ajuta mult pe viitor. Azi au venit doi jucători foarte buni, concurenţa e un lucru foarte bun pentru echipă. Nu vă gândiţi că o să fiu rezervă, că nu e postul meu de bază cel de fundaş dreapta”,  a spus Enache.

ADVERTISEMENT

Enache FCSB – Iasi 1-1. Ce spune Golofca la debut

Cătălin Golofca a debutat la FCSB cu această ocazie, iar fotbalistul venit de la Botoşani s-a zbătut mult până în momentul în care a fost schimbat. Golofca, vizibil emoţionat la primul interviu din postura de fotbalist al FCSB,  promite că, pe viitor, va face meciuri mai bune decât cel din seara de miercuri

“Sunt supărat, mi-am dorit foarte mult să învingem astăzi. N-am avut emoţii, dar a fost primul meu meci, sper ca pe viitor să fac partide mai bune. Nu mă aşteptam să fiu titular. Doream să îmi ajut mai mult echipa, dar atât am putut astăzi”, a spus Golofca.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!