Fotbal international

Enache, out de la Rubin Kazan! Nu i-au prelungit contractul

17.06.2018 | 22:20
Enache out de la Rubin Kazan Nu iau prelungit contractul

Fostul fundaș al echipei FCSB, Gabriel Enache este out de la Rubin Kazan, după ce nu a reușit să convingă încele șase luni petrecute la gruparea rusă. Formația care a terminat pe locul 10 în acest sezon, a anunțat pe site-ul oficial că va renunța la serviciile românului.

”Clubul a decis să nu-i prelungească înţelegerea românului Gabriel Enache”, se arată într-un comunicat sec postat de oficialii clubului Rubin Kazan. Astfel, fostul fundaș de la FCSB a devenit din nou jucător liber de contract.

Enache, out de la Rubin Kazan deși a fost comparat cu Dani Carvajal

Gabriel Enache, în vârstă de 27 de ani, i-a impresionat la început pe conducătorii clubului Rubin Kazan, iar presa rusă îl compara cu Dani Carvajal. ”Rubin Kazan nu a mai avut de mult timp un asemenea jucător. Prin venirea lui Enache, a fost adus un jucător ce seamănă cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic şi de neclintit. Enache nu va avea multă concurenţă în partea dreaptă a defensivei. Oleg Kuzmin va împlini 37 de ani în câteva luni, astfel că Enache va fi titular şi va rezolva o mare problemă în echipă”, a scris site-ul business-gazeta.ru.

Fundașul Gabriel Enache e out de la Rubin Kazan, rușii luând decizia să nu-i prelungească înțelegerea
Fundașul Gabriel Enache e out de la Rubin Kazan, rușii luând decizia să nu-i prelungească înțelegerea

Enache ”s-a stins” pe parcursul anului și a ajuns să nu mai fie inclus în proiectul pentru sezonul viitor, deși la un moment dat s-a vorbit despre o prelungire a contractului până în 2020. A jucat doar în cinci partide în timp ce în alte cinci a fost doar rezervă.

În acest moment, Gabriel Enache estr cotat la 800.000 de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.