Cele mai citite

Ruşii îl desfinţează pe Becali! “Omul care l-a dat afară de la Steaua e un idiot”

Jucătorii Gabriel Enache şi Paul Anton au fost adversari la debutul în campionatul Rusiei, în meciul Anji Mahacikala - Rubin Kazan.
03.03.2018 | 13:33
Ruşii îl desfinţează pe Becali!
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 13:30 Şi blogul fanilor lui Rubin Kazan laudă prestaţia lui Enache: „A fost un adevărat maestru! Majoritatea atacurilor lui Rubin au avut loc pe flancul lui. Enache a trimis baloane foarte bune în careu, nu s-a temut să dribleze şi să se lupte cu adversarii. Este greu de spus ce a făcut Enache atât de rău încât să-i fie arătată uşa la Steaua, la partida cu Anzhi a arătat foarte bine” , scriu cei de la Kazan First.

Şi antrenorul Berdyev a fost mulţumit de prestaţia lui Enache: „Trebuie să le mulţumesc patronilor pentru că au fost foarte activi pe piaţa transferurilor”, a spus tehnicianul la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

UPDATE 03.03.2018, ora 10:45. Primele reacţii după debutul lui Enache la Rubin sunt absolut şocante, în sens pozitiv, după ceea ce suporta la FCSB. Ruşii îi consideră idioţi pe cei de la FCSB pentru că au putut da afară un astfel de jucător: “Pare mai inteligent decât Bauer (Moritz Bauer, jucător vândut în această iarnă de Rubin Kazan la Stoke City), nu se pripeşte în propriul careu, ştie să paseze şi chiar şi în defensivă se descurcă bine. Omul care l-a dat afară de la Steaua – un idiot” 

Partida care a deschis etapa a 21-a din Rusia s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 – vezi aici golurile, şi ambele formaţii au rămas în zona retrgradării. Enache şi Anton au jucat toate minutele fără a avea realizări deosebite.

ADVERTISEMENT

Fostul stelist Enache a fost folosit pe postul de fundaş stânga într-un sistem 5-4-1 la Rubin Kazan, în timp ce fostul căpitan dinamovist Paul Anton a evoluat ca mijlocaş la închidere într-un sistem 4-2-3-1 la Anji Mahacikala.

Enache şi Anton se bat pentru evitarea retrogradării

Oaspeţii au deschis scorul prin Popov, în minutul 36, gazdele reuşind egalarea în minutele de prelungire prin Lescano. În urma acestui rezultat de egalitate, Anji Mahacikala a urcat pe locul 14, cu 20 de puncte, iar Rubin Kazan a rămas pe poziţia 11, cu 24 de puncte.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri