ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Enache, HULIT. Fotbalistul Stelei S-A ÎNJURAT cu fanii după meci

UPDATE 30 iulie Ora 23:20. Gabriel Enache a fost titular în meciul FCSB - Craiova 1-1, în ciuda faptului că Gigi Becali l-a impus pe Pleaşcă în echipa de start. Enache a făcut un meci modest...
Autor: Mirela Apostol | 31.07.2017 | 00:04

UPDATE 30 iulie Ora 23:20. Gabriel Enache a fost titular în meciul FCSB – Craiova 1-1, în ciuda faptului că Gigi Becali l-a impus pe Pleaşcă în echipa de start. Enache a făcut un meci modest contra Viktoriei Plzen, iar patronul n-a mai vrut să audă de el. Se pare că nici fanii ”roş-albaştrii”. O parte din galeria Stelei l-a înjurat pe toată perioada meciului cu Craiova. La final, fostul fundaş al Astrei s-a întâlnit cu fanii recalcitranţi şi în parcarea stadionului. Vreme de câteva momente, atât Gabriel Enache, cât şi suporterii au început să se înjure reciproc.

ADVERTISEMENT

UPDATE 30 iulie Ora 19:50 / Nicolae Dică surprinde! După ce la conferinţa de presă nu s-a sfiit să-i contracareze declaraţiile lui Gigi Becali – detalii aici, antrenorul FCSB dă dovadă de “cojones” şi a luat o decizie uluitoare înainte de meciul cu CS Universitatea Craiova!

Deşi patronul anunţase – vezi declaraţia mai jos – că se va băga la echipă şi-l va impune pe Pleaşcă în faţa lui Enache, după evoluţia fundaşului dreapta din meciul cu Plzen, Dică a decis ca împotriva oltenilor să-l titularizeze tot pe Enache şi să-l ţină pe Pleaşcă pe bancă! Rămâne de văzut reacţia lui Becali, după acest jos şi cum va taxa actul de “nesupunere” al tehnicianului său! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat la finalul remizei celor de la FC Steaua Bucureşti cu Viktoria Plzen că va interveni la echipă. Patronul “roş-albaştrilor” a fost foarte supărat pe defensiva echipei sale, după ce FCSB a încasat două goluri de la cehi pe teren propriu şi este decis să schimbe o parte din linia de fund.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care patronul de la Steaua vrea să-l facă este să-l readucă pe Marian Pleaşcă în forma de start a echipei, după ce acesta a fost ignorat total de Nicolae Dică de când a venit.

”Avem fundaş dreapta, pe Pleaşcă. Dacă nu e în graţiile lui Dică, o să fie. Nu m-am băgat niciodată până acum, dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu am cum să stau aşa”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Pleasca Steaua. “Imediat mă bag”

După ce l-a numit pe Nicolae Dică antrenor al FCSB, Gigi Becali a anunţat că îl lasă pe acesta să-şi impună filozofia de joc în primele două-trei meciuri, iar dacă vede că echipa nu joacă, atunci el va interveni: “O să îl las pe Dică un meci-două în 3-4-3. Vedem dacă merge şi îl felicit. Dacă nu merge şi luăm ca în partida cu Stuttgart (n.r.1-5 în Europa League, în sezonul 2012-2013), trecem la 4-2-3-1. Trei-patru meciuri nu mă bag, vin ca la spectacol. Dar dacă nu merge ceva, imediat mă bag. Sunt banii mei acolo”, spunea Becali pe 20 iunie.

După fix trei partide (victorie cu FC Voluntari, victorie cu ACS Poli Timişoara şi remiză 2-2 cu Plzen), Gigi Becali a anunţat că Marian Pleaşcă va reveni în formula de start a Stelei.

ADVERTISEMENT

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Marian Pleaşcă

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!